Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

Kočka se zlomenýma nožkama


Jdi na stránku Předchozí  1, 2

<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>  
Autor Zpráva
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: JSEM ZKLAMAN
PříspěvekPřitlapkováno: 21. 9. 2008 16:50:24
Odpovědět s citátem

Takže pro ty co mi tvrdi že je to jen a jen moje vina nemám co bych řekl. Vy si svým způsobem týrejte kočky v omezování jejich vlastní svobody. Já jsem kocourkovi dopřál veškerý komfort, jakého se mu mohlo dostat. Dostalo se mu výborné stravy a výborného zacházení. Ohromné lásky od všech v rodině a zodpovednost za úraz jsem prevzal minimálně tím, že jsem vůbec neuvažoval o utracení kocourka. Bohužel, přál jsem si že zde získám trochu podpory, bohůžel vidím, že mít kočku v kleci je tu mnohem více lidem milejší. Hlavně že žije (žere a pije). A proty co ví, že například vedle sousedův pes jde po kočkách. Zavřete kočku doma a nevypouštět nikam. Pokud budete mít děti, nepouštět je na tábory. Nakažených klíšťat je pořád moc. Avšechny kočky co se někde potulují ihned odchytit a narvat do depozit, kde jich je v jedné místnosti 20. Občas se tam porvou, trosku si potrhaji ouska, ale urcite si nezlomi nohy.

Pokud k tomuto přistupujeme tímto způsobem, nemůžeme ani kocoury například kastrovat, jelikož pozdější komplikaci možnosti výskytu močovývh kamenů apod. je vyší, tudíž jsem mu tam ty kameny narval do močového měchýře já sám a nikdo jiný.

Žádal jsem o radu. Dostalo se mi především kázání a každopádně tímto kázáním jste určitě koucourkovi nepomohli.

Těm co se mnou drží děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: 4. patro
PříspěvekPřitlapkováno: 21. 9. 2008 17:01:47
Odpovědět s citátem

Ještě dovětek k nešťastné té větě. Bylo to možná špatně řečeno. Určitě to není něco přirozeného, že kočka spadne z cca 10 metrů. Chtěl jsem jen podotknout, že pokud kočka má dostatek času na přípravu k pádu, nemusí mít zlomené packy. Každopádně ta kočka na 100% bude pohmožděná. Každopádně bude v šoku, ale z úst zverolékařů, kteří s tímto pravděpodobně měli dostatek nejedných zkušeností jsem se dozvěděl, že kočky nemají spíše zlomeniny. Že daleko nebezpečnější pády se mohou stát při honění čehokoli v nižších výškách či na stromě apod. Nikterak jsem nechtěl říct, že protože jsem tušil, že kočka spadne ze 4. patra a tušil, že mi doktor řekne, že se spíš někde zaháknul nevyvozuji, že nenesu svůj podíl viny.

A chtěl jsem jen poradit a samozřejmě svým článkem i upozornit ostatní lidi na podobné možné úrazy. NIC VÍC, NIC MÍŇ a doufám že pokud dotyčný bude mít podobný problém a přeskočí ty nešťastné části debaty doufám že mu to pomůže. Dodám sem určitě další poznatky s kočičkou a jen doufám, že to bude ku prospěchu ostatním, kteří se mohou dostat do podobných problémů s kočkou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Erianka



Založen: 22.01.2008
Příspěvky: 57
Bydliště: Pikovice

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 21. 9. 2008 17:14:14
Odpovědět s citátem

Ahoj všem...
Nevím, co k tomu říct, v něčem souhlasím, v něčem ne, každý má svůj názor. Jen jsem chtěla říct, naší Tsunami pokousal pes, jedna noha otevřená zlomenina, druhá zlomená, vykloubená, o jednu přišla, druhá nožka se hojila dost dlouho a Tsuny to asi dost bolelo,dostali jsme mastičku a museli jí s nožkou cvičit, masírovat, ale vše jemně a opatrně. Nožička jí taky otékala, takže další mastička na toto. Taky nás celé její léčení stálo bezmála 30 tisíc a to jsme ještě nezkončili.. A kasat se tady, že Vás to stálo tolik, že nemůžete jet ani na dovolenou?! To má dokazovat Vaši šlechetnost? No nevím, no. Taky tady nepíšu, co všechno jsme si mohli koupit nebo na baráku zařídit, kdybysme Tsunami nechali utratit. A dělám to? Ne. Ani na vteřinu nás nenapadlo, že bysme naší holčičce něco takového udělali, i kdybysme se měli chodit pást, tak prostě Tsunamka bude žít a bude v pořádku.
Jsem ráda, že Vás kocourek nepřišel o tlapku a bude běhat, a snad bude mít víc rozumu než Vy, aby nechodil na a přes silnici, když Vy jako "milovník koček" ho tam klidně pustíte....
Toť můj názor.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: to Erianka
PříspěvekPřitlapkováno: 21. 9. 2008 17:38:15
Odpovědět s citátem

Nešlo o to že jsme měli jet na dovču či ja nevím co. Ale že mne tu div neukřižovali. O tsunami jsem četl a to mne podnítilo k tomu, abych zde napsal. Chtěl jsem jen radu a chtěl jsem aby i ostatní chovatelé případně mohli se něco o zlomeninách dočíst. Já jsem to možná nečetl důkladně, ale nevím kde váš kocour přišel k úrazu, ale kdybyste věděla nebo jednou viděla, že po koucourovi případně sousedův pes jde, tak bysteho zavřela doma a nikdy již nepustila z baráčku? To je to co nechci té kočce brát. Aby měla navybranou. Já jsem mohl nechat dál kočku nechat chodit na balkón a mohl jsem ho zasíťovat. O tom není pochyb a je to jasný, ale okolnosti toho všeho byly jiné nemluvě o tom že pravděpodobně z balkónu nespadl, ale bylo to z okna, kam ani nelze umístit sítě. S náklady to nebylo bráno tak že bych se chtěl kasat. Jen jsem chtěl říct, že kocourek by pro mne měl nevyčíslitelnou hodnotu a že jsem ho měl rád a podobné obviňování mi přišlo jako nepředmětné. Když se někdo z mého okolí dozvěděl že jsem vůbec nechal kočku operovat moc se divil. Když se s plna lidmi bavíte o kočkách tak to berou jako něco co se na statku, u nich na dvorku, na zahradě pořád plete pod nohy. Dále mi nikdo nechtěl poradit, ale jen mi vynadat. Já nevím. Kdybych mohl vzít to že sem napíšu neudělal bych to. Nevím. Mám zvířátka moc rád. Myslím že patřím opravdu mezi milovníky zvířat, ale zároveň nechci jim brát pokud možno nic z jejich svobody. Bohužel teď kocourek je zavřenej v postýlce a i když by rád, nepujde ven. Doufám jen že už konečně se odstěhujeme odtud do baráčku a doufám, že uzdravování pujde co nejlepe.

Nekřižujte mne všichni. Myslím že 95% lidi je mnehem horších v chování ke zvířatům než jsem ja.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Erianka



Založen: 22.01.2008
Příspěvky: 57
Bydliště: Pikovice

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 21. 9. 2008 17:56:00
Odpovědět s citátem

To Achet:
Tsunami je holčička, ne kocour Smile Ale to není podstatné. S tím psem . . . Kdybych to věděla, že v našem okolí se vyskytuje čokl,který je takový zmetek a jeho páníček, který je zmetek ještě větší, máte asi pravdu, že bych naše holky nepouštěla ven jinak než pod dozorem. Doteď holky chodili ven když byl někdo doma, pokud jsme tam s přítelem nebyli, jsou kočky zavřené doma. Bohužel ani já jsem nemohla tušit, že se Tsunami po kastraci tak změní a začně se nám courat po okolí.
A taky si myslím, že na otázky ohledně zdravotního stavu je lepší ptát se přímo vašeho ošetřujícího lékaře. Protože každé číča je jiná, co jedné pomohlo, vaší může spíš ublížit. Současně s Modrým kocouřem pročítám i těhotenské fórum a ty ženský jsou tam tak zpitomělý, že když se dítěti objeví na celé hlavičce a za uchem zničehonic vyrážka, tak ne aby jeli na pohotovost, oni píšou na net.... Nechápu.
Tím nechci říct, že je úplně špatně, že jste sem psal, aspoň si z toho snad ostatní vezmou ponaučení, ona kočka je jak malé dítě, stačí se na vteřinku otočit a může z toho být katastrofa, nikdy nevíte, co se jí zrodí v hlavičce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: To Erianka
PříspěvekPřitlapkováno: 21. 9. 2008 21:59:10
Odpovědět s citátem

Našeho doktora Ortopeda jsem se na to ptal a byl takovehj jako že se mu to moc nelíbilo jak plakal ale říkal že to chce den až dva a uvidí se a Kocourek je už OK. Ne že by byl uplně vpohodě, ale nenaříká a myslím že čím méně bude na tlapkách tím lépe. Myslím že i to byl důvod že nybyly aplikovány žádná analgetika. Neustále mu kvůli nečemu voláme a je moc vstřícný a fajn.

Co se týče okolí, které nemá rádo kočky znám z vlastní zkušenosti z domku od mé přítelkyně. Mají souseda a nevím proč, ale kočky z celého okolí mu chodí dělat potřebu do jeho záhonků a dost kočky nenávidí a nevybíravě je občas honí, případně jsem viděl i kočku nakopnout. Velké štěstí má jen že ne tu jejich. Je to už taková babča, která toho má už taky moc zasebou.

Ale díky, že mi tolik nenadáváte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
reina



Založen: 07.08.2005
Příspěvky: 24
Bydliště: Praha 4

Předmět: Erianko
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 9. 2008 3:27:55
Odpovědět s citátem

jak píšete s tím těhu forem - s podobnými vyrážkami mohou mít zkušenosti i ostatní uživatelky, proto se lidé raději ptají na foru, než aby byly za hysterky, které s každou prkotinou hned utíkají na pohotovost.

achet napsal, že je poučený až dost, a i když ne s každým jeho názorem souhlasím, je mi líto, že spousta lidí, kteří by zde chtěli konzultovat nějaký problém, si to po přečtení tohoto tématu spíše rozmyslí, než aby místo podpory, kterou v daný okamžit potřebuje nejvíc, a možná v nějakém dovětku opatrně napsáno, co že by měli lidi dělat, aby se něčeho podobného vyvarovali, se dočkali pouze a jenom napadání, napadání a napadání. pozdě plakat nad rozlitým mlékem. nedříve je třeba jej uklidit, a až poté řešit co dělat aby se příště nerozlilo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
April



Založen: 08.11.2004
Příspěvky: 2716
Bydliště: Praha

Předmět: Re: 4. patro
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 9. 2008 7:21:11
Odpovědět s citátem

Myslím, že v podstatě ta diskuze nebyla až tak neužitečná. Někdy prostě diskuze probíhají víc živěji než je zdrávo a v poslední době těch vyostřenějších diskuzí přibývá, což není ku prospěchu věci ani webu, ale stává se to, ale nelze se jen plácat po ramenou, jak člověk něco vyřešil dobře, ale kritika a poučování jsou nutností obzvláště v případě, kdy jde o kočičí zdraví či život.
Pokud tahle byť vyostřená diskuze přiměje alespoň jediného člověka popřemýšlet o zasíťování balkonu či oken, měla smysl. I vyostřená diskuze je někdy lepší než žádná.

Záleží jen na tom, jak vnímáme své kočky - pro někoho je přirozenější dát kočce bezpečný, byť omezený domov; někdo jí raději poskytne volný výběh s rizikem zranění. Nelze ale čekat, že obě strany se budou navzájem chápat a gratulovat si, jak skvěle to vymyslely. Achet nesouhlasí s tím, uzavřít kočku do bytu, ale musí na druhou stranu chápat, že někdo jiný nesouhlasí s tím, že nechá kočce volný výběh na silnici. Není v ničí moci přesvědčit druhou stranu o správnosti toho kterého názoru.

Na rovinu ale můžu napsat, že ačkoliv plísně, kastrace, močové cesty, rýma, zánět dásní ... to jsou témata, která tu padají poměrně často, ale o zlomeninách a podobných zraněních je tu toho opravdu málo. Namátkou tato tři témata, ovšem dvě z nich se spíše týkají poúrazového stavu - artrozy, která se nedá po podobném zranění vyloučit.
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=2511
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=2282
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=109

Pevně doufám, že se kocourek dá dohromady a určitě napište, jak probíhá jeho rekonvalescence.

April
_________________
Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: Děkuji April
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 9. 2008 9:41:06
Odpovědět s citátem

Takže, jak se kocourek má: Dneska už s námi ráno cupital po bytečku. Všude chce bejt. Všehcno si očichává a otírá se o všechno. Vypadá vesele a chce si i hrát.

je pravda, že zde na fóru není téměř nic o zlomeninách. Nikde nic neni. A pokud bylo, tak zlomenina pouze jedné tlapky a jak mi bylo vysvetleno, uzdravování pouze jedné tlapky je nesrovnatelná pokud jsou zlomeny obě. Nějake odlehčování nepřipadá v úvahu. fixace vypadá jinak hybnost bez obou tlapek je asi taky náročněšjí. apod. Až bude tak nějak po všem na závěr, klidně sem napíše všechny strasti najednou co nás potkali a co bylo normalni apod. Aby to nekomu pomohlo. Skoro lepsi by bylo zalozit jine tema. Uvidime casem díky všem za podporu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
ZdenkaP



Založen: 08.06.2007
Příspěvky: 466
Bydliště: Brno

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 22. 9. 2008 22:00:05
Odpovědět s citátem

Já taky pevně věřím, že se to poddá, je to krátce po operaci a fixaci, stačí, když si vzpomenu, jak dlouho jsem rozcvičovala a jak dlouho mi otékala jedna zlomená noha po sundání sádry. Natož obě přední tlapičky. A na změny počasí mi noha potvora reaguje doteď - stejně tak to může být i u Vašeho kocourka. Takže chce to trpělivost, dělat to, co nařídí doktor a jinak myslím, že kocourek si to bude "řídit" sám podle toho, jak se zrovna bude cítit. Určitě dejte vědět, jak uzdravování pokračuje a Vám přeji výdrž a trpělivost a kotíkovi rychlé pokroky.
_________________
Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz

Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Erianka



Založen: 22.01.2008
Příspěvky: 57
Bydliště: Pikovice

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 23. 9. 2008 19:58:52
Odpovědět s citátem

Jak se daří chlupáčkovi? Nějaké pokroky v uzdravování?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: Jak se mu vede.
PříspěvekPřitlapkováno: 25. 9. 2008 19:16:52
Odpovědět s citátem

Zatim tak nejak normalne. Tapka pomalounku a opatrne obcas po byte pokud jsme za nim, jelikoz mi tuhle vyklouznul seskocil z postele a pekne ho nozicky zabolely. Pekne sicel. Takze uz ma po návštěvách naší postele a hraní si v ní. nehodlám dál riskovat a příští tyden ve čtvrtek jedee na další kontrolu a kontrolní rentgen na veterinu. A dále budeme čekat až budou nožičky srostlůé aby mohlo dojít k vyjmutí implantátů- Stále to bohůžel bude běh na dlouho trať.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
PetraS
Anonymní





Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 30. 9. 2008 13:42:17
Odpovědět s citátem

Dobrý den, tak jak pokračujete s rehabilitací? A jak büde probíhat odstranění tech drátů z kostí? To se bude kocourek zase mořit s dlahami a pak znovu rozhíbávat a nebo už bude mít "jenom " pár stehů a na chůzi už to nebude mít vliv?
A nechcete dát i nějaká fota do galerie, že bychom raubíře blíž poznali? Smile

Přejeme rychlé uzdravování Petra, Cipísek a Ferda
Odpovědět 
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: Uzdravování
PříspěvekPřitlapkováno: 30. 9. 2008 14:45:13
Odpovědět s citátem

Kocourek je čímdál víc živej. Je i dost hravej, ale musím co nejvíc jeho vášně krotit. Neměl by jěště vůbec skákat zeshora dolu a vzhledem k tomu ze zacina byt hbitejsi tak na gauc si vyskocil anez clovek stacil zareagovat zase seskočil. naštěstí již to nebylo bolestivé, ale máme strach, aby nevyskočil výše a neseskočil z větší výšky. Takže ho pořád hlídáme a asi mu to leze slušně na nervy.

Jinak zde zasílám fotečku z doby kdy měl dlahy. To co se bude dít po vyndání implantátů zatím nevím ani nevím za jak dlouho to bude. Myslím však, že se mu spíše uleví, jelikož teď mu implantáty v některých místech překaží ve 100% pohybu. uvidíme za čas. [img] http://achet.rajce.idnes.cz/Kocourek/#IMG_0331.JPG [/img]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
PetraS
Anonymní





Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 30. 9. 2008 16:57:41
Odpovědět s citátem

Krásnej černoch a červená mu fakt seděla. Smile
A na těch fotkách vypadá velmi spokojeně, je vidět, že ho pěkně rozmazlujete. Wink
TAk zase dejte vědět. Smile
Odpovědět 
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: ČERNOCH
PříspěvekPřitlapkováno: 30. 9. 2008 19:07:15
Odpovědět s citátem

JJ je uplně černej jen na hrudi mám pár bílých chloupků. Je to opravdu největší mazel co jsme kdy měli. Jen tímto zraněním se naučil sičet. Nikdy na nás nezasičel a teď když se mu něco nelíbí, není to nikterak žádný problém zasičet. Ale je to vůbec nesmírně zvláštní kočka. Sestřičky si ho nesmírně chválily. Údajně plno koček se musí přispávat při fixaci apod. tento kocour se u doktora chová jako plyšové zvířátko. nechá sesebou udělat cokoli. Nikdy mne neškrál a když se spolu pereme nikdy nevytáhne drábky. Je to prostě náš šmudlík. Jen teď je často zavřenej a očividně uraženej, jelikož začíná skákat na postel a z ní a neměl by tudiž nechci riskovat žádné komplikace.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
janča



Založen: 22.09.2004
Příspěvky: 313

Předmět: Re: ČERNOCH
PříspěvekPřitlapkováno: 1. 10. 2008 7:34:10
Odpovědět s citátem

Však až se uzdraví, tak si to všichni vynahradíte Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Pavlína



Založen: 09.11.2004
Příspěvky: 36
Bydliště: Praha 7

Předmět: 
PříspěvekPřitlapkováno: 7. 10. 2008 17:30:54
Odpovědět s citátem

zdravím,
ráda bych přidala svojí zkušenost. Ségry kočina vypadla nedávno ze čtvrtého patra z okna. Odnesla to naštěstí jen se zlomenými prstíky na jedné přední tlapce, prokousnutou tlamkou a pořádným šokem. Packu jí ani nebandážovali, protože na sebe nenechala pořádně sáhnout, ale hojí se jí to i tak dobře.
Přidávám se k tomu, že sítě jsou nezbytnost. Sama mám dvě kočiny a když vidím, jak na okně blbnou, honí můry a packujou po všem co kolem proletí, tak si neumím představit, že bych byla bez sítí. To by se u nás Dorina moc dlouho neohřála. Laughing
Ségra si myslela, že když mají na okně truhlíky s kytkama, že se nemůže nic stát, že se přes ně nedostane. Sedávala tam skoro dva roky, no a jednou jí "ruplo v bedně" rozeběhla se a předvedla skok rovnou na dvorek. Asi viděla venku nějakého ptáka nebo bůh ví co. Kočky jsou prostě šelmičky. Takže si radši budu připadat jak ve vězení, než abych riskovala to, že to jednou jedna z nich při lovu nevybere.
Přeju kocourkovi, ať zase brzo prohání myšky. Wink

Pavlína
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Odpovědět 
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: ....
PříspěvekPřitlapkováno: 7. 10. 2008 20:50:44
Odpovědět s citátem

Je mi moc lito kočičky vaší sestry. V novém domečku sítě nikde nebudou. Příští týden se stěhujeme. Snad se nám nebude chtít toulat po okolí nebo alespoň nepujde za plot. Hrozně k nám teď kocourek přilnul. není zdaleka tak autonomní a hrozne rád chce, abychom byly s ním nebo se s ním porád mazlily apod. Lidi pokud bydlíte ve vyších patrech instalujte si sítě. Ale taktéž raďte, elikož tlapku či tlapky si můžou číči zlomit kdykoli a kdekoli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
PetraS
Anonymní





Předmět: Jak se daří?
PříspěvekPřitlapkováno: 11. 11. 2008 9:44:19
Odpovědět s citátem

Dobrý den , uběhl měsíc a zatím žádné zprávy , jak se daří macíkovi?
Už máte za sebou stěhování i vyndání šroubů?
Petra, Ferda a Cipísek
Odpovědět 
Achet



Založen: 20.09.2008
Příspěvky: 17

Předmět: Jak se daří
PříspěvekPřitlapkováno: 21. 11. 2008 23:59:26
Odpovědět s citátem

Tak jak je. Jsme přestěhováni. Kocourek přestěhování vzal velmi dobře a do 2 dnů byl jako doma. Máme 1 den po vyndání implantátů a opět se má čile k světu. Krunýř na hlaviíččce se mu zrovna moc nelíbí. Občas mu ho sundáme a hlídáme. Ale je moc hodný a ránám a stehům se vyhýbá sám od sebe. Pojedeme časem ještě na vyndání stehů a na následnou kontrolu s rentgenem. Nyní kocourka máme opět hlídat, aby nám neabsolvoval nějaké příliš vysoké seskoky na pacinky, než se vyplní dutina po implantátech uprostřed kostí. Zrovna vrchol krásy to nyní není, když má přední packy vyholeny na několika místech Very Happy Ale zvládá to skvěle. A zdá se, že vše špatné už je snad za námi. Máme i nového psíka, se kterým se ještě v bytě v paneláku zkámošili velmi slušně. Nyní v domku je již psík jen venku, ale jestli začne najaře kocourek chodit na dvorek, tak snad budou nadále kámoši.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odpovědět 
Zobrazit příspěvky z předchozích:   

Jdi na stránku Předchozí  1, 2



Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Přejdi na:  

Reklama

Nejčtenější

1
RSS kanály (49x)
2
Kdy je možné odebrat kotě od kočky? A proč ... (40x)
3
Rostliny jedovaté pro kočky (27x)
4
Kočka na Titaniku (23x)
5
Vyhlášení NEJ fotky srpna 2023 (23x)
6
Vyhlášení NEJ fotky ledna 2024 (22x)
7
Dvacátá čtvrtá poznávačka vyhlášena (21x)
8
Creepy kočky: Co vlastně chceš?! (19x)
9
Koťata bez PP po rodičích s PP (19x)

Víte, že...

Víte, že základní informace najdete v části stránek Kocouřovy rady?


Další pomoc Vám může poskytnout naše veterinární poradna.
Kocouřova veterinární poradna Reklama
E-mňauněte nám

Reklama

Modrý kocouř.cz (c)

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube
Top