<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Hana Nekulová
|
Předmět: Moje kočička mrouska 3-tí měsíc! Co s tím? Přitlapkováno: 12. 3. 2009 11:39:16 |
|
|
Dobry den,mam britskou modrou kocicku s pp a chtela bych ji na chov. V unoru ji byl jeden rok a od ledna mrouska,srasne hubne a vim ,ze ji to hodne zatezuje,na prvni vystavu se chystame do brna ktera je v lete,prosim poradte co mam delat aby nemrouskala,antikoncepci ji davat nechci,cetla jsem,ze to neni zrovna nejlepsi metoda pro kocicku kterou chci uchovnit. Existuji nejake vitaminove injekce neco jako B12 pro lidi? Velmi rada bych ji aspon tohle koupila,uz nevim co ji mam koupit na bastu-krmim ji granulky Royal canin,hills,konzervy gourmet,sheny cat,hills,proplan,ale konzervicky vetsinou skonci u pejska,syrove maso uz taky skoro nechce kupuji ji hovezi,nekdy dostane zverinu rybu.Jedine co jeste vsechno sbasti je vitaminova pasta. Prosim poradte jsem z toho zoufala bojim se aby neonemocnela. _________________ Hanika |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 3. 2009 18:04:50 |
|
|
Já bych doporučila nečekat s uchovněním na léto, ale uchovnit ji co nejdříve a hned nakrýt. Antikoncepce před prvními koťaty rozhodně není vhodná. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aprilka
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 3. 2009 19:11:39 |
|
|
Podobný problém mám s kocourem, teď je mu rok a půl a chystali jsme se ho na jaře uchovnit. Cca od prosince ale téměř každou noc mňauká a nenechá nás spát. Zdačkuje naštěstí jen do WC.
Tak mám teď dilema, jestli ho vykastrovat a mít jen na mazlíka nebo uchovnit a doufat, že se časem uklidní. _________________ Aprilka, Chiqui a Diego |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 3. 2009 21:50:36 |
|
|
Aprilka napsal: | Podobný problém mám s kocourem, teď je mu rok a půl a chystali jsme se ho na jaře uchovnit. Cca od prosince ale téměř každou noc mňauká a nenechá nás spát. Zdačkuje naštěstí jen do WC.
Tak mám teď dilema, jestli ho vykastrovat a mít jen na mazlíka nebo uchovnit a doufat, že se časem uklidní. |
Pokud značkuje jen neškodně do kadibudky, jeho noční vyřvávání bych řešila ucpávkami do uší. Mohu poradit. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Aprilka
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 3. 2009 8:31:16 |
|
|
Značkuje jen do WC a smrdí mu dost ocas (na to se chystám ještě vyzkoušet suchý šampón).
S tím vyřváváním nevím co si o tom myslet, večer usíná se mnou na polštáři vrnící kocourek a v noci nás budí vyřvávávací tygr.
Když ho pak hladim, uklidní se a je sticha, ale za chvili usnu a on začne nanovo. Ještě mi napadlo, že se v noci nudí (druhá kočka spí a nevšímá si ho) - když přes den děláme nezajímavou činnost jako sezeni u PC, tak také mňouká. _________________ Aprilka, Chiqui a Diego |
|
|
Odpovědět
|
|
|