Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Betty Moravcová


Betty Moravcová

Betty Moravcová

*1. 6. 2008 Kdesi na Třeboňsku

Betty Moravcová: Plemeno: Kdo ví... česká mourovatá

Adresa pelíšku: Teplice

Počet kočkovitých spolubydlících: 1 - Minda

Místo na spaní: Cca 8 pelíšků po bytě, pokud mě panička vyžene z postele - já totiž děsně nahlas předu, takže se mnou u hlavy se asi fakt nedá spát.

Nejoblíbenější místo: Kdekoli, ale s paničkou.

Nejoblíbenější místo na spaní: Postel - teda paniččina, ne že by mi koupila vlastní.

Nejoblíbenější činnost: Jako každé kotě si hrozně ráda hraju, ale každou chvíli se musím ujistit, že je poblíž panička. To jí potom vyskočím na rameno a předu a hňácám, aby se necítila opuštěná a věděla, že ji mám ráda.

Nejoblíbenější hra: Honění myšek, chytání peříček z \\\"mávátka\\\", hraní si s Mindou - občas to přestává vypadat jako hra, ale zatím se to obešlo bez šrámů.

Nejoblíbenější rošťárna: V rámci škemrání o jídlo se snažím vyšplhat paničce po noze - teda fakt nevím, proč řve, když přece ty moje drápky přes srst nemůže cítit. Ale ona má tu srst takovou divnou, taky ji furt mění, ani to není chlupaté. Jo a když se pořádně zaseknu a je to srst na doma, tak ji dokážu i stáhnout, téhle srsti panička říká tepláky.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků: Škrabadlo, panička už Mindě pořídila takové to veliké, kde se i výborně honí nebo spí. Ale když na to přijde, na křesle se taky brousí výýýýborně

Nejoblíbenější jídlo: Dušené kuřecí, ale musí mi ho udusit panička, žádné konzervy. Teda ne že bych pohrdla konzervou, panička mi říká popelnice nebo všežrout.


Měla jsem dost nehezké dětství, maminku mi přejelo auto, ale už předtím mě stihla odnést k jedněm hodným lidem, kteří mě měli taky moc rádi, ale měli nás dohromady s vlastníma koťatama 10. U těch potom panička v létě fungovala jako krmič dravé zvěře a já jsem si ji vybrala. Copak mohla odolat?



Tato stránka využívá kočkostyl Sea 3D
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

NEJ fotka
Vítěz NEJ fotky
Znáte naši fotografickou soutěž NEJ fotka?

Právě probíhají nominace do dalšího kola soutěže.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!