Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Allis Katy´s Eden


Allis Katy´s Eden

Allis Katy´s Eden

*18. 7. 1997

Allis Katy´s Eden: Náš pan kocour Allis, kterému říkáme, s láskou, EliášekPlemeno:
Perský modrý

Adresa pelíšku:
Tuchlovice na kladensku

Počet kočkovitých spolubydlících:
8 a teď čtyři zlobivá koťata - Týnka, Bejbinka, Kačenka, Andulka, Aimminka, Bonča, Edie, Jennyn

Místo na spaní:
Přes den nejvrchnější patro škrabadla s výhledem na ulici, v noci u páníčka za hlavou, pochopitelně na polštáři

Nejoblíbenější místo:
Tam, kde je moje dvojnožkyně, tam jsem já, jsem její věrný stín.

Nejoblíbenější místo na spaní:
Každá krabice, čím menší, tím lepší, při své mohutné postavě se umím stočit i do úplně malé - když to papír na krabici vydrží.

Nejoblíbenější činnost:
Zamezovat paničce práci na počítači, ať si k němu sedne kdykoli, už jsem na stolku a lehám si jí na ruku, chci se nejvíc mazlit a dělám vše proto, aby se věnovala mně. Uplácí mne gimpetkama s rybou, nenechám se, neodmítnu, ale nepřestanu.

Nejoblíbenější hra:
Mám rád období, kdy máme koťata. S těma se hraje, to je paráda. Teda opatrně, jasně, ale budit je, když usnou a ona piští, tak to je super. Je to obdodí, kdy funguju jako myčka, říkají. Koťata dostanou pacholíka, pak zavolají na mne... Elíšku!!! ... přiběhnu a umyji jim olepené čumáčky. To mě baví, fakt.

Nejoblíbenější rošťárna:
No rošták jsem, to zase teda jo. Ale odkoukal jsem to od mámy Týny, když si mě zrovna nikdo nevšíma a já chci být středem pozornosti, projdu se jen tak, lehce, mezi porcelánkem ve stěně. A to je zájmu o mne, naprosto to funguje, mám s tím letité zkušenosti.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Já škrabu jen na škrabadlech, mám jich fůru, tak si mohu vybrat. I koťatům říkají, když si někde škrábnou, jako aby si vzala příklad ze strejdy Eliáška, ten že je ukázkově vzorný, trošku jsem na to pyšný.

Nejoblíbenější jídlo:
No co si budeme namlouvat - na kuřecí řízek, teda prsní, na něj nemá nic. To je jednička v mém menu. Občas zachroupnu nějakou granulku, okouknu, co je zrovna v nabídce na stolku za konzervu, no vezmu si, ale to kuře je kuře. Alespoň už se nemluví o ptačí chřipce, bál jsem se, že přijdu o nejmilejší jídlo.


Tak teď vám povím něco já, ať to náš Eliášek neslyší. Eliášek je super kocour. Hodné a milé stvořeníčko, nikdy nevyhledává žádné sváry. Vychází se všemi spolubydlícími s kožíšky tak skvěle, že mu patří náš obdiv. Má nás rád a my jeho a vzájemně si to umíme dát znát. Nejvíc mu přejeme zdraví k narozkám, aby byl s námi mnoho a mnoho let a dával mám to hřejivé kočičí teplo. Je to totiž naše kočičí sluníčko.



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

NEJ fotka
Vítěz NEJ fotky
Znáte naši fotografickou soutěž NEJ fotka?

Právě probíhají nominace do dalšího kola soutěže.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!