Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se! Registrací souhlasíte s podmínkami používání.
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

Nahrává se...

Pozvánka na výstavu koček v Mostě, 13. - 14. května 2017

Datum12. května 2017  |  AutorLenka Bartáková  |  Zobrazení celkem/dnes4 990x / 1x

SO Litvínov vás srdečně zve na Mezinárodní výstavu koček od vystavovatelů z České republiky i zahraničí.

Výstava s tématem "Retro 80. léta" se uskuteční v sobotu 13. a v neděli 14. května 2017 na Zimním stadionu v Mostě, vždy od 09:00 do 17:00 hodin. Vstupné 60 Kč dospělý, 30 Kč děti, rodinné vstupné (2+2) 150 Kč.




Nenechte si ujít přehlídku 250 kočičích šampiónů různých ušlechtilých i běžných plemen, ze známých např. britské nebo mainské mývalí kočky, sphynxe, bengálské, norské lesní a další kočičky.

Přijedou posuzovatelé z různých zemí, jako je Itálie, Polsko, nebo Švédsko a samozřejmě i z Česka. V sobotu proběhne soutěž o nejkrásněji vyzdobenou klec v retro stylu a v neděli se uskuteční soutěž mladých chovatelů.

Na výstavě můžete zakoupit prémiové značky steliv za akční ceny. Zároveň budete mít možnost vyhrát na tradičním kole štěstí hezké ceny nebo stelivo zdarma. Na výstavě budou také obchůdky veškeré kosmetiky, hraček a granulí pro vaše miláčky.

Najdete nás také na Facebooku.

Jste všichni srdečně zváni a budeme se moc těšit na vaši návštěvu.



Další

Detail akce >>




Tagy ?

výstava


Obsah se nahrává...


Sdílejte!  |  O sdílení
Sdílet přes e-mail Sdílet na Facebooku Odeslat pomocí Facebook Messengeru Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+





35 komentářů

Pro přidání komentáře se prosím přitlapkujte.

Lenka Bartáková
KocouřákLenka Bartáková  Datum14. května 2017 17:52

Kucera nam to moderoval,vyhral tu oba dva dny.Mista tu je Marti hodne.Muzes ssedět nahoře na lavickach.Nevim jak se to někomu nelíbí 😉 Lepší vystava neni.Teda jsou,jako je Praha slavie,...a mozna par dalsich,co maji vystavy po velkych halach.My mame levné klecne,hodně sponzoru,hodně darů... takze ipravdu nádherná výstava 👍👍👍👍

gwen
Kocouřákgwen  Datum14. května 2017 12:26

Musím říct, že z fotek je to obrovský. Jenom průhled přes klece a dlouho nic a na druhý straně zase lidi a klece...No tedy, to jsem nezažila..o))
Jestli je tolik i místa zepředu, tak dobrý...o))

Ty stolky na posouzení mi přijdou takový školní, ale o to asi nejde...o)) A jestli tam byly židle, kde by se člověk mohl posadit a sledovat, tak jedině dobře (holt jsem starší člověk.o)))

Mirko, dojmy z toho?
A potkaly jste se s Micubiši?

A nakonec, kdo tedy vyhrál?
Viděla jsem na fcb, že pan Kučera se svojí Ruskou vyhrál snad všechno, ale nezaregistrovala jsem, jestli v Mostě.
V galerii Ruska nebyla.

Pája6
KocouřákPája6  Datum14. května 2017 10:56

A jaké se vám to zdá v Brne Semilassu?
Jsem jinde nebyla a jestli mi tam něco vadi, tak stísněné prostory, mackanice u kočiček a plouzivy pohyb v uličkách. Vyplatilo by se tam pomalu umistit znacky jednosmerek u začátku uliček ☺.

Lenka Bartáková
KocouřákLenka Bartáková  Datum14. května 2017 5:45

Marti,jen krátce..my máme neziskovou organizaci.Mame treba pronajaky stadion..od mesta Most....je to sponzor.Katalogy keramost,taky sponzor....o to více mame větší ceny pro vítěze.Nase firma sponzor...a další a další... Nebyt sponzorů,nebyl by stadion.K nam do mostu se radi lidé vraceji,uz právě skrze ty velké prostory.Večer,nebo zitra pridam další fotky

Andrea Klegová
KocouřákAndrea Klegová  Datum13. května 2017 22:39

Jak kdy.... nekdy jdou organizace na doraz a nekdy i do minusu. Nekdy maji zisk. Fakt se to neda rict s urcitosti.

gwen
Kocouřákgwen  Datum13. května 2017 22:34

A je to ziskový?.o))
(jinak by se to asi nedělalo, že?.o)

Andrea Klegová
KocouřákAndrea Klegová  Datum13. května 2017 22:28

Hodne stoji i tlac katalogu, diplomu, nominacnim listku. To ku prikladu u nas odpadlo. Mam moznost diplomy i nominacni listky barevne vytlacit zdarma a tlac a vazani katalogu jsem treba taky vybavila zdarma. Veskery papir mam moznost dodat taky zdarma. Obcerstveni posuzovatelu a poradatelú behem vystavy delam uz tradicne ja. Nemyslim tim ale obed a veceri.

Andrea Klegová
KocouřákAndrea Klegová  Datum13. května 2017 22:22

Vsechno se jim plati. Letenky, benzin nebo nafta, kdyz jedou autem. Hotel. Strava. Em...kdyby nebyli sponzori a mneli by si to poradajici organizace platit vyslovene jen z klecneho, tak by to neutahly. A naposled to v Nitre bylo nekolik tisic eur.... presne ti to nereknu.
Jo.... vypada to tak, ze tenhle rok bude opet vystava v Nitre....

gwen
Kocouřákgwen  Datum13. května 2017 22:19

Tak j chápu náklady. Kdybys neměla nic - stánky, vstupný, sponzory a musela fakt všechno platit.
Cena- řádově? Sta? Tisíce? Desetitisíce? Statisíce? Milión?.o))

Minule jsem přemýšlela, jestli se platí třeba i letenky posuzovatelům nebo to mají tak naplánované, aby jim ty výstavy vycházeli nějak u sebe a přejížděli autem? Lidi bez domova???.o)))

Andrea Klegová
KocouřákAndrea Klegová  Datum13. května 2017 22:16

Jezis, Em.... to se neda jen tak rict. A to jsem pokladnice nasi organizace a vyuctovani jsem xkrat delala. Ani si to uz nepamatuji. Ale neni to lacna vec. Jistou sumu poradajici organizace dostane primo od FIFe. Pak zalezi na tom, kolik je kocek a z nich penez za klecne, kolik je stanku a z nich penez za pronajem prostoru, na sponzorech..... penize pak jdou na cestovne posuzovatelu, stravu celeho org.vyboru vcetne posuzovatelu a stevardu, obcerstveni behem vystavy, kancelarskej material,...pronajem prostoru, ceny, pohary,.... neni to nikde stejne, ale suma je to fakt dost velika.

gwen
Kocouřákgwen  Datum13. května 2017 22:10

Tak a teď slovo do pranice. Uspořádání takovéto výstavy stojí kolik? Sakum prásk, se vším všudy?

Andrea Klegová
KocouřákAndrea Klegová  Datum13. května 2017 22:09

Nie sú stanovene podmienky rozmiestbenia kleci. Ale, co píse Masa, jak boli rozmiestnene nekdy klece, to by se mi libilo i ted. Fakt dobry napad. Akurát to dost nejde,pretoze kamaradi chteji byt spoku a tak si písou na prihlasky pozadavku, aby mali klece vedle sebe. Ja take napriklad. Je to potom aspon prijatelnejsi, mate si s kym povidat a je vesele. Super prostory jsou malokde. Hodne vse zalezi na tom, kolik je penez.

gwen
Kocouřákgwen  Datum13. května 2017 22:09

Uka, uka...o)))

mirkacab
Kocouřákmirkacab  Datum13. května 2017 22:08

Já byla naopak nadšená z toho prostoru 😊Zažila jsem v Ústí právě ty malé uličky a byl to děs. Nebyl tam vzduch,lidi do sebe narážely a kočky ve stresu. Tady si bylo v pohodě i kam sednout. A to že byly kočky cik cak mi taky nevadilo,protože jsme měly celý den jen pro tuto akci,tak jsem si to v klidu prošla třikrát. A mám fotku s Lenkou a Růžou 😁😁

gwen
Kocouřákgwen  Datum13. května 2017 21:46

Tak z úhlu platícího zákazníka - to je moje priorita a vězšinou si stěžuji já...o)
Někdy je to fakt tak namačkaný, že dav za vámi vás nutí jít dál a nestihne se ani fotka nebo se pokochat. Někdy zase podium je tak daleko, že člověk nevidí a hlavně ani neslyší porotce. Když jdou na oběd, většinou se nic neděje(přednáška, akce cokoliv), pak klece, kde vlastně ani není ta kočka vidět (což někdy chápu, chce mít klid)...ale skoro pokaždé, když jedeme v autě a přemýšlíme o tom, říkáme...a kolik tam vlastně bylo Britek? Málo viď?..nemáme přehled, jak jsou každé cik cak.

Jsou nějaký pravidla/ předpisy, co se musí dodržet? (veterinární přejímka je asi samozřejmost), ale dál? Jako rozmístnění, prostor apod?

Máša
KocouřákMáša  Datum13. května 2017 21:42

tak z vašeho pohledu vystavovatele určitě, vím co to je sedět namačkaná za klecí, nemít kam dát věci....ale mít položené jídlo v prázdné kleci, koho z platících návštěvníků to zajímá......určitě je to věc názoru......a uspořádání klecí, před 25 lety, jsme si vždy dali práci a kočky byly hezky podle plemen (pravda, nebylo jich tolik), a podle barev za sebou, a taky kočky, kocouři, kastráti, koťata, vše hezky vede sebe navazovalo, aby návštěvník sám pro sebe mohl posoudit...ale to ještě byl předsedou pan Reidl......skvělý člověk a celou duší kočkař...

Lenka Bartáková
KocouřákLenka Bartáková  Datum13. května 2017 21:30

Ja v Repre nezazila vystavu.Rekla bych,ze Mostecka vystava je jednou nejlepší vystavou vubec.Na stadionu je hodne mista....O usporadani kočiček to tentokrat bylo jinak.Každý si zabral klec,jak chtel.Jak mel zamluvenou.A bylo to o dost prace usnadnene.Ja osobně mam ráda tyhle velké prostory,protože nikde se nemusime mackat.Jako vystavovatel jsme meli dost místa...nikomu jsme nemusely uhýbat...Tak nevim...asi je to jen vec nazoru.Treba v Hradci je mala mistnost a tam stejný počet kocek.Lidi chodily v zastupu....jen se pletly pod nohy,kdyz jsme sli na posouzení...za me jsou tohle nejlepší prostory,co muzou byt...Velké a prostorné 😉👍

Máša
KocouřákMáša  Datum13. května 2017 21:08

Tak nás výstava celkem zklamala :-(toto prostředí nám nepřijde dost důstojné pro konání mezinárodní výstavy, v Repre to bývalo mnohem lepší......Nepřemýšlíte jako pořadatelé o nějakém lepším, osvětlenějším místě?O systematičtějším uspořádání kočiček v klecích, aby jednotlivá plemena byla u sebe? Kdysi to tak bývalo, sama jsem měla chovnou stanici a vystavovala,také
v Mostě, takže vím o čem mluvím....... Kočičky, pokud na ně bylo v kleci vidět, byly samozřejmě krásné....

Karla z Končin
KocouřákKarla z Končin  Datum13. května 2017 21:07

Leni, ať se daří a užijte si to :-)

Lenka Bartáková
KocouřákLenka Bartáková  Datum13. května 2017 19:24

Tak...Marti...dneska jsem úplně KO !! :o)))))) Ono totiž jsem byla ve výboru,což znamenalo,že jsem lítala všude možně...spíš lítaly....Mirka si mě nechala totiž zavolat...od naší paní ředitelky výstavy....jak byla moc hodná :))))))))Růžu jsem měla i dneska sebou....a tentokrát byl schovaný v přepravce...aby na něj nebylo vidět.Chtěla jsem ho včera odhlásit....on si totiž sedřel trošinku na zádíčkách srst...Nakonec to nebylo vidět...Jen já jsem to viděla...jsem totiž plašan...Dám nějaké fotky...Zítra bude pokračování...

gwen
Kocouřákgwen  Datum13. května 2017 18:51

Jééé, tak hlavně dojeď v pořádku!!!
A těším se.o)

mirkacab
Kocouřákmirkacab  Datum13. května 2017 18:44

Ještě nejsem doma a už mi padá baterka a vaří se mi telefon od toho focení 😁

gwen
Kocouřákgwen  Datum13. května 2017 17:43

Tak říkejte, přehánějte. Jaký to bylo?
A fotky, fotky....o)

mirkacab
Kocouřákmirkacab  Datum12. května 2017 22:10

Budeme se snažit:-)

Karla z Končin
KocouřákKarla z Končin  Datum12. května 2017 22:07

Škoda že je to tak daleko, tak hodně foťte, ať se pak kouknem :-)

mirkacab
Kocouřákmirkacab  Datum12. května 2017 20:38

Měla jsem to i nafocené ,ale asi to zůstalo v některém z mobilů.

gwen
Kocouřákgwen  Datum12. května 2017 20:35

Tak to jsem ještě nikdy neviděla. Viděla jsem, když kočka třeba byla na kleci a tam v klidu seděla, koukala.
Ale že by se někdo někde procházel...o)))

mirkacab
Kocouřákmirkacab  Datum12. května 2017 20:32

Teď mi to připomnělo ,jak jsem jednou tady u nás na výstavě obdivovala stejného obra,i barvy a rasy,jak se v klidu procházel uličkami :-))

gwen
Kocouřákgwen  Datum12. května 2017 20:27

Obr. Obr. Obr. (jestli bude v kleci, tak je to ten, co je největší kliďas a spáč a před ním sedí muž a žena a povídají si a opečovávají ho.o))

mirkacab
Kocouřákmirkacab  Datum12. května 2017 20:25

Tak to jsem ráda:-)Snad ho tam najdeme:-)

gwen
Kocouřákgwen  Datum12. května 2017 20:21

Mirko, to je snad jasný. Určitě!!.-o))

mirkacab
Kocouřákmirkacab  Datum12. května 2017 19:46

Ani nevím,jestli tam bude mít Růžu:-(

gwen
Kocouřákgwen  Datum12. května 2017 16:43

Mirko, tak přece jen jedeš?
tak doufám, že dáš vědět, jaký to tam byla a jak to tam Lenka ošéfovala.o))

mirkacab
Kocouřákmirkacab  Datum12. května 2017 13:14

Já tam budu v sobotu kolem poledne 😊

kpeterka123
Kocouřákkpeterka123  Datum12. května 2017 13:04

Od nás dost daleko. Počkám, až bude něco v Ostravě.

Výše uvedené názory a komentáře nevyjadřují stanovisko Modrého kocouře.cz. Modrý kocouř.cz si vyhrazuje právo příspěvky odporující dobrým mravům, v rozporu se zákony nebo obsahující reklamu smazat.

Reklama

Nejčtenější

1
Fotočlánek: Muži versus kočky (15x)
2
Na co si dát pozor u krmení koček (15x)

Má Váš kočičák už svou stránku ve Zlaté knize?

Víte, že svému kočičákovi tady můžete vytvořit osobní stránku? Víte, že pak může mít své vlastní kočkoalbum, deníček a další?

Registrujte se!

Registrace není povinná, ale umožní Vám využívat všechny funkce, které Modrý kocouř.cz nabízí - jednoduché vkládání fotek, komentování nebo komunikace s ostatními Kocouřáky.

Reklama

Modrý kocouř.cz (c) 2024

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube

Tyto stránky používají soubory cookies, abychom vám usnadnili a zpříjemnili jejich procházení. Rozumím
Jak cookies používáme?

Top