Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Max
Osobní stránka


Představení
Ahoj. Jsem Max a jsem superkocourek. Kdyby v kočičí říši měli státní znak, tak na něm určitě budu já. Barvu mám jako lev, zuby mám také jako král zvířat, jen drápky bych si musel nechat pozlatit. Ocásek mám sice jemon jeden, ale zato je neobyčehně dlouhý. Potíž je pouze s mojí hřívou. Dnes je však v módě krátký zástřih, tak i tohle je bez problemů. Z mého životopisu: Jen co jsem prokoukl na světlo světa, už jsem se musel o sebe postarat sám. Když však začal podzim, zeslábl jsem a proto jsem si našel své dvounožce. Chráním je i jejich (vlastně dnes již i můj) příbytek. Vytasím drápky a jsem připraven k obraně i útoku. Běda vám, myší vetřelci! A tak je nám všem dohromady moc dobře.


1. úkol
Kočka modelka


Mňau consulting, a.s. - finanční poradce pro kočičí podnikatele



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Ahoj kocouři a kocouřice!
Tak se také hlásím se svou oblíbenou rošťárnou. Rošťárny! Na to mě užije!
Když jsem se ke svým dvounožcům dostal, dlouho nebylo jasné, zda si mě nechají. Moc jsem to nechápal. Vždyť jsem byl krásný kocourek. Pro jistotu jsem na sebe moc neupozorňoval. Ale později! Když už bylo zřejmé, že v teplém pelíšku zůstanu, měl jsem najednou plno energie. Musel jsem všechno zkontrolovat: počítač, piáno, pelíšky svých dvounohých přátel... A protože moji přátelé jsou moc klidní, začal jsem je trochu prohánět. Například jsem ukradl rybu, chystanou na oběd. To byla honička! V noci, když moje kámoška chodí po bytě, lovím její nohy.Když se prede mnou chce schovat pod deku, občas se mi podaří rafnout jí do stehna a někdy i kousek výš (říkají tomu prdka).
V poslední době rád prozkoumávám dům. To ale musí být už tma, zavřené dveře od vchodu a všichni obyvatelé domu ve svých příbytcích. Nejlepsi průzkum je brzy ráno. Pořád jsem přemýšlel, jak své dvounožce vyhnat co nejdřive z pelíšků, až jsem na to přišel. Potichoučku se vkradu do loznice, opatrne strčím přední tlapky pod kámošovu deku a začnu drápkovat a tesákovat. Prsty u nohou, ty se dobře okusují! Páník vetšinou vyskočí, chce mě chytit. Pak si uvedomí, že už je čas vstávat a na chvili mě vypustí na chodbu.
Zatím to funguje, ale už přemýšlím nad další lumpárnou.
Max


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A