Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Tulinka
Osobní stránka


Představení
Ahojky, jmenuji se Tulinka. Jsem krémovo-bílá peršanka. Panička říká, že jsem byla hodně ošklivé koťátko. Změnila naštěstí názor, hned jakmile jsem trochu vyrostla a narostl mi pořádný chlupatý ocásek a vyléčila nemocná očíčka. Teď už by mě nevyměnila. Mou nejoblíbenější činností je rošťačení, a to ve všech možných i nemožných podobách. Jsem nejlepší kamarádkou Micinky.


1. úkol
Kočka modelka


Cože, jaká soutěž? Nevidíte, že mám práci, právě totiž předvádím nový supermodel auta? No tak honem, udělejte si jednu fotku a nechte mě v klidu pracovat...



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Už jsem myslela, že budu muset uvést jako svou největší rošťárnu "jen" okousaný hermelín na chlebu paničky, ale nakonec se mi podařilo stihnout rošťárnu větší :o)
Bylo to u náhradního páníčka, když ti moji odjeli pryč. Vždycky mě totiž zajímala ta maličká místnůstka, kterou přede mnou vždycky zavírali. Náhradní páníček si nedal pozor, a tak jsem nepozorovaně na toaletu vklouzla. No řeknu vám, nic moc, místa tak málo, že jsem se sotva mohla otočit. Pak jsem ale objevila ten lákající otvor v umakartu docela při zemi, kolem ústí odpadu z mísy. Akorát tak velký, abych se jím protáhla. Jó tam bylo krásně! Samá trubka, kohoutek, budík, vymetla jsem tam všechny pavučiny a pěkně jsem se vyšplhala po těch trubkách až docela nahoru, na plynoměr, a tam jsem se uvelebila. K mé smůle páníček zaslechl šramot a vydal se mě hledat. Chvíli mu to sice trvalo, ale nakonec se otevřela celá přední stěna a já spatřila jeho překvapení. No jo, vyhodil mě odtamtud, ale na tohle dobrodružství budu ještě dlouho vzpomínat.


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A