Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Bára
Osobní stránka


Představení
Milí přátelé, jmenuji se Bára a jsem pěti měsíční kotě Britka - modrá. Ve svém rodokmenu mám sice napsáno Bernardeta, ovšem jsem spíše hravá a ulítaná Bára. Nejraději si hraji na schovávanou a největší odměna pro mé domácí je spánek na klíně mého pána u televize.


1. úkol
Kočka modelka


Každá lidská modelka se chlubí krásným štíhlým tělem, krásné štíhlé tělo je u nás koček normální tak to prostě musí být. Ale krásné oči ty jsou mnohem víc jak postava v očích je náš charakter, naše síla a šikovnost. Kočičí oči vypoví v okamžiku vše. A pokud jsou tak krásné a žluté jako mám já, nemusí se kočka už ani nijak tvářit a kroutit a je prostě nejkrásnější.



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Bára a vlaštovky.
V domě kde bydlím mají moji páni velký balkon. Protože jsou na zvířátka na balkoně jsou dvě vlaštovčí hnízda. A to je jak jistě chápete pro kočku drama. Nejen že pořád nalétávají a krmí, ale když si mne všimnou jak sedím za oknem nalétávají i na mne. A tak se je vždy snažím nějak vyděsit. Skáču kolem okna, syčím,mrskám ocasem. A když toto vše nezabíralo, musela jsem, i když vím, že paní z toho byla na mrtvici, prostě musela jsem vylézt po zácloně co nejvýše a ukázat jim, že jsem tady a že se na ně chystám. Byla to strašná legrace, vlaštovky se neukázaly celé odpoledne. A stálo mi to i za to vynadání. V každém případě už vím jak na ně.


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A