Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Hanička
Osobní stránka


Představení
Něžné tlapky, hustý kožich, velká žlutá očička, ostré drápky, malá ouška, já jsem britská kočička. Kožíšek mám tečkovaný, tečky barvy skořice, krásně předu, ráda běhám a mrštná jsem velice. Ráda také zazpívám si v naší řeči kočiček, to mě potom, tomu věřte, pochová i páníček. Tak jsem se vám představila, jmenuji se Hanička, jak jsem předla tak to psala moje hodná panička.


1. úkol
Kočka modelka


Abych se všem líbila, klobouček s mašlí jsem koupila. A jako kočičí slečna o sebe dbám, na svém kožíšku si zakládám.



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Kočička Hanička je moc hodná a nikdo by od ní žádnou rošťárnu nečekal. Zlobí snad jen tím, že se neustále někde schovává a vylézá jen když se k tomu rozhodne sama. A proto byla celá rodina tím, co nám jednou večer provedla naprosto vyvedená z míry.
Naše Hanka nechtěla vůbec vystrčit nos do bytu. Když náhodou uviděla otevřené dveře na verandu, už byla pod postelí nebo na skříni. Venku zřejmě podle té malé šmudlinky číhalo velké NEBEZPEČÍ. Rozhodně ale nemohlo být tak velké, když tam pořád všichni odcházeli a zase se vraceli, usoudila po čase. A začala nenápadně pozorovat VENEK z parapetu okna ve verandě. Často viděla po dvorku pobíhat psice, kocoura, maminku i tátu, a proto uvažovala o tom, jak to TAm asi chodí.
A pak to přišlo. Jednou před spaním pustila ještě maminka psice ven, aby si udělaly, co potřebovaly, a nechala maličko otevřené dveře. Žádná z kočiček nebyla ani v chodbě ani ve verandě, proto, když se psice vrátily, maminka zavřela a zamkla dveře a šla si lehnout. Po chvíli si ale uvědomila, že nikde není slyšet "kočiči ruch". Vyskočila proto a šla na kontrolu. Jaffa spal v křesle, ale Hanka nebyla ani v prádelně na skříňce, nebyla na žádném parapetu, za závěsem u vysavače se také nikdo neuložil, prohlédla všechny kouty, nahlédla do včech skříní a už běžela burcovat tátu. Tak oba chodili po bytě, pátrali a volali, ale po Haničce se zem slehla. "Mohla by být pod gaučem nebo je zase zavřená ve špajzu" mínil táta, ale ani tato možnost nevyšla. TAK KDE TA KOČIČKA JE??!!
Myslíte-li si, že byla venku, máte pravdu. Proplížila se ta zlobilka jako duch kolem dveří, dokonce ani senzor na lampě si jí nevšiml a tak tam ve tmě stála a docela určitě v ní byla malá dušička. O radosti ze šťastného návratu domů svědčilo její dlouhé a silné předení na jejím oblíbeném místečku na okně v ložnici. Ale určitě nás všechny vyděsila! Rošťanda


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A