Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Matýsek
Osobní stránka


Představení
Krásný den přeji všem návštěvníkům! Ve světě lidí a zvířátek si užívám radosti už 14 měsíců. Jsem brit a můj kožíšek, který bych nevyměnil za nic na světě, je modré barvy. Nemám morbusní postavu, jsem spíše atletický tip. U páníčků nežiji sám, mám nevlastního brášku, zrzka Stimpyho. Zlobit umím, rád si hraju na Tarzana a k tomu jednoznačně potřebuju záclony. Ale páníčkům to prostě nevysvětlím. Často si hraju se zrzkem na honěnou, to pak nebereme ohledy na nic okolo a lítáme, kde se dá. Mám rád dobré jídlo a nejradši odpočívám v létě na balkóně, kde mám pěkný výhled na sousední kočičky. Bylo by toho ještě hodně, co bych o sobě mohl prozradit, ale nějaké to tajemství si zachovám. Kdo ví? Třeba vám ještě někdy něco na sebe prásknu. Posílám vám mnoho pozdravů z mého pelíšku. Mňau-mňau Matýsek


1. úkol
Kočka modelka


Jsem to ale fešák!!!



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Rošťáren jsem provedl mnoho, ale přece jen by tu byla jedna výjimečná, díky níž prožili páníčkové pěkný trapas.
Jednoho dne jsem vyrazil na návštěvu k rodičům paničky, bydlí v paneláku a protože se rád vyhřívám na sluníčku, vyšel jsem si u nich na balkón, který náhodou sousedí s balkónem jiné rodinky. Zvědavost mi nedala spát, a tak jsem se protáhl škvírou mezi balkóny a navštívil jsem sousedy. Balkónové dveře měli pootevřené, a tak jsem si drze vlezl do jejich pokoje a ocitl jsem se přímo v ložnici. Nikdo tam nebyl a protože mě doma páníčkové už do ložnice nepouští, jelikož jsem se jim už dvakrát vyčůral do peřin, neváhal jsem a na chvíli si ustlal v posteli sousedů. Nevím ani proč, ale při odchodu jsem jim tam zanechal překvapení, pěkné hovínko.
Nechtějte vědět, když na to přišla sousedka.....Páníčkové museli jít, uklidit to po mě a omluvy jim ani nestačily. Já dostal pár přes zadek a víckrát už jsem to neudělal.


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A