Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Jaffa
Osobní stránka


Představení
Jsem sportovec, samý sval. Rychlé nožky, šplh i cval. Pomazlím se s paničkou, česává mi kožíšek, s páníčkem se poperu, zápas je můj koníček. Podnikám i výpravy, schovávám se do trávy, pozoruji různé ptáčky, nejsou se mnou žádné hračky. Střežím svojí kočičku, kamarádku Haničku. Kdyby přišel sok, udělal bych skok a zjistil by ve chvíli, že má malou košili! Chlubit se tu nebudu, myslím, že jsem představen, teď jen čekám na úkoly, na všechno jsem připraven. Britský krémový kocour Jaffa


1. úkol
Kočka modelka


Pro přímý pohled do vašich očí si slunící se boy Jaffa odložil tmavé brýle, které k image SUPER koroura neodmyslitelně patří, nemyslíte?



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Lumpačinek a rošťárniček jsem už ve svém skoro 2 roky dlouhém životě vymyslel celý kopec, ale pominu-li několik takových těch o zalezlém kocourovi za skříní a následném rozebírání obývacího pokoje, nebo o rojnicí dvounožců mnohokrát procházené zahradě a kocourovi zalezlém v keříku rybízu s potutelným šlkebem v tváři, o pokousané paničce toužící po kocourově výstavním úspěchu nebo vyděšeném holandském posuzovateli, který jen zázrakem neodjel z Plzně s děravou rukou, asi největší rošťárnou zůstává ta, když jsem ještě jako malý kočičí kluk vyděsil spícího páníčka.
To bylo v období mého hraní si na medvídka mývala. Všechny své hračky jsem namáčel do misky s vodou, kterou máme doma v chodbě a v ložnici, protože naše psice často pijí. Někdy jsem dokonce misku posunoval a ona se třeba i náhodou převrhla a to potom byla teprve náramná zábavka, zejména, když někdo z lidí do té rozlité vody:-) stoupl.
Mojí oblíbenou hračkou se jednoho odpoledne stala MAŠLOVAČKA. Taková ta svázaná peříčka z husy, kterými se potírají buchty nebo koláče. Dobře se to nosí v tlamičce a navíc to i pěkně voní po pečení. No a celé odpoledne jsem si s tou husí hračkou mašlovačkou hrál, nosil jí po domě, lovil jí a vždy jsem nad ní zvítězil. No a potom se to stalo. Naši šli spát a já si stále hrál s tou věcí. A abych udělal trochu vzrůšo, namočil jsem jí do misky a potom jí odnesl tátovi do postele. Ten se najednou probudil, vyskočil a zakřičel:"Kruci, kocour mi přinesl do postele nějakou mokrou myš!" Chacha, ale to nebyla myš, to byla moje hračička. Maminka jí našla a potom se dlouho smála, protože to prý byla moc roztomilá rošťárna!


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A