Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Pufča
Osobní stránka


Představení
Mňau, mňau, mňaaaauuu........o překlad se postará pánička Petra. Mňaau vrrrr prrrr mňau........jmenuji se Pufča a je mi asi 1 rok. Mňňňauuuuuu, prrr, mňau....Bydlím ve Frýdku-Místku s páničkou Petrou a páničkem Robertem. Mňaaauu, vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......myslím, že mě mají moc rádi, protože se se mnou pořád mazlikují a dávají mi samé dobroty. Mňňauu, prrr, mňau....................a já jim za to provádím samé lumpárny, vymetám veškeré škvíry v bytě, koušu je do nosu do lýtek a všude kde to jenom jde. Mňau, mmmmňau, vrrrrrrrrr..............mám je taky ráda, nejraději se s nimi mazlím, nejradši máš škrabkání na bříšku. Mňau, mňau, mňauuuu................zdravím všechny kočičky a kocourky do celééééééééééééééééého světa. Kočkám zdar. MŇAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!


1. úkol
Kočka modelka


Mňau......páničkové pořád otravovali s foťákem, tak jsem hold zapózovala. Radši provádím nějaké lumpárny. Zdravím všechny kočičky a kocourky. Mňau, mňau....



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Napíšu Vám jak jsem se zatoulala k sousedům............každý večer před našimi dveřmi na mě už čeká můj kamarád zrzavý kocour Mikeš. Onoho večera jsem tak dlouho mňoukala u dveří, že mě pánička pustila dříve a já na Mikeška počkala na chodbě. Mikeš mě pozval k nim domů, měli totiž pootevřené dveře, ale pánička a ani pániček od Mikeše o tom nevěděli.
Takže si dokážete představit co se dělo potom, pánička mě hledla po celé chodbě a už byla dost nervózní kde jsem. Já jsem si mezitím prozkoumávala prostory u Mikeše, nikdo si mě tam nevšiml a ani Mikeše, takže byl svým páničkem taky hledán. Nakonec nás našli spolu pod skříní a měli problém nás od tud vyhnat. Museli pozvat na pomoc mou páničku, protože všude stříkala krev, jak jsem se bránila, to víte nechtělo se mi od tam tud. Byla to dobrá zašívarna. Od té doby když Mikešek vyráží na své večerní toulky chodbou, je pozván k nám a pánička dá na dveře cedulku ,, Mikeš je u nás na návštěvě ,,. Bydlíme totiž v garsonce a pánička nás má pod kontrolou. Jinak se samozřejmě ráda toulám po římse na terase a prozkoumávám také terasy sousedů, ale to už je na jiný příběh. Ale vždy se vrátím domů, protože vím kde mám svoji mističku, pelíšek a páničky na mazlení. Mňau, Mňau.....hezké prázdniny !!!


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A