Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Boryš
Osobní stránka


Představení
Jmenuju se Boryš, zdravím všechny kočičky, koťata a kocouře, taky jejich páníčky! Jsem já kocour český, prý velice hezký! Nemám ještě ani rok- jsem perspektivní, mladý- všechny kočky z okolí jsou mí kamarádi! Jsem já kotě nezbedné, nedám pokoj chviličku, ráno, večer, v poledne, rozčiluju paničku! Když mě pak chce hubovat, hodím milá očka, najednou se nezlobí, ví, že jsem SUPERKOČKA!


1. úkol
Kočka modelka


Mňau! Na téhle fotce Vám předvádím cylindr a motýlek ve velice módní oranžové barvě. Abych řekl pravdu, na předvádění a nedejbože nošení takových věcí mě moc neužije, nejsem modelka, ale pravý kocouř. Úkol se ale splnit musí, tak to holt vydržím no... Doufám, že příštím úkolem bude něco, co mi více sedne a v čem jsem mistr-třeba soutěž o nejrychleji vylízanou misku smetanky nebo o nejrycleji rozdrápaný potah křesla...v takovém případě bych těžko hledal konkurenci... :)



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Jsem sice ještě mladý pubertální kocouř, ale lumpáren mám na svém kontě už tolik, by mi mohli starší kocouři závidět.
Jeden z mých nejlepších kousků byl tento:
Jako správný kocouř jsem velice zvědavý a musím být u všeho co se v domě děje (dvounožci o mě říkají že jsem tak vlezlý,až to není pěkné). Jednou takhle ráno opět zkoumám co se v domě děje nového a vidím že dvounožci v jednom pokoji něco moc zajímavého dělají. Oni tam totiž dávali na podlahu vrstvu betonu. Bylo to moc zajímavé pozorovat, ale po chvíli se mi zdálo že by chtělo změnit místo. Proto jsem se vydal přímo doprostřed velmi pracně uhlazeného betonu a zanechával jsem za sebou krásné díry po mých tlapkách. Nakonec jsem si do toho betonu ještě sedl a začal si před nevěřícně koukajícími dvounožci mýt kožíšek. Bohužel jsem za tento kousek nebyl pochválen, ale naopak mi strašně vyhubovali a zavřeli mě za trest do garáže a tam jsem se mohl jenom smutně dívat z okna a olízat si tlapky od toho betonu (nechutnal nijak zvlášť chutně).
Zdraví vás pravý český kocouř Boryš


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A