Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Ikarus
Osobní stránka


Představení
Ahoj všichni kocouři, jmenuji se Ikarus, narodil jsem se 15. dubna 2003 a jsem britský modrý kocour. Jsem pohodář, ale dokážu si dokonale užít chvilky divočení. To si potom dělám ze sedací soupravy páníčků báječnou klopenou dráhu a honím co se dá. Nejraději lovím mouchy, šustivé papírky a číhám na nohy svých páníčků. Když jsme unavený, tak se schovám na ledničku nebo na skříň , v klidu pozoruji svoji smečku, až z toho usnu, což je další moje velmi oblíbená činnost. Jsem kocour elegán a panička mi říká plyšáku. To se potom nechám hladit a spokojeně vrním. Mňauuuu.


1. úkol
Kočka modelka


To je moje odpočinková lokalita, vypadám jako efektní dekorace a nikdo tam za mnou nemůže (protože se tam prostě nevejde). Obzvláště rád předvádím svůj ocas, který mi všichni závidí.



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Ahoj všichni kočky, kocouři a kočičáci.
Jsem kocour celkem slušný, lumpárny provádím s mírou, podle hesla - kočka světem vládne. Jsou ale stituace, kdy zapomínám na své dobré vychování. To když v našem bytě najdu nějakého jiného živého tvora. Tedy především z hmyzáky. To se mě zmocní lovecký instinkt a už se nedá nic dělat. Musím lovit, děj se co děj. Zapomenu, že existují místa, kam nesmím.
Jednou jsem takhle potkal vosu. Představte si, že si normálně bzučela na okně v ložnici páníčků. Byla neskonale drzá. Asi si myslela, že když vyletí nahoru, tak se k ní nedostanu. Jenže to byla na velkém omylu, já jsem dokonalý lovec. Několikrát jsem vyskočil, bohužel po skle tlapky strašně kloužou, tak to odnesl jeden květináč. No pochopte, mají na okně, kde bydlí kočka, co dělat? Vosa to nezvládla, přeletěla vedle k balkonovým dveřím, které byly nahrazené síťovými. A po síti, jak každá kočka ví, se přece dá báječně šplhat. Vylezl jsme rychlostí blesku až úplně nahoru. Už jsem tu bzučící potvoru měl. Ale ta vosa byla podlá, měla žihadlo a neváhala ho použít, zrovna do mého čumáčku. To mě tak rozzuřilo , že jsem prskal a plival okolo sebe. Kdo už žihadlo dostal, tak ví jak to bolí. V žádném případě jsem se nezavával. Lítal jsem po síti nahoru a dolů, no hrůza. Do toho přišla panička a nevěřila vlastním očím. Květináč na zemi, hlína až v posteli a plivající kočka zavěšená na síti. Nejprve mě odnesla pryč a zavřela za mnou dveře. Stihl jsem ji ještě v rámci boje trochu škrábnout. Potom vyhodila vosu. Nakonec všichni vyhodili síť. Ta už byla k ničemu, protož by přes ní proletělo asi i letadlo.
Nakonec všechno zlé, je k něčemu dobré. Po úklidu té spouště jsem byl hýčkán pro své zranění, ale na vosy prskám a cením zuby dál.

Váš Ikarus


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A