Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Esterka
Osobní stránka


Představení
Jsem mladá, temperamentní a sebevědomá kočka. Mou výhodou je, že budu stále vypadat mladě. Jsem drobnější postavy a každodenním sportováním, racionální výživou a pravidelnou hygienou o sebe dokonale dbám. Jsem ráda středem pozornosti dvounohých i čtyřnohých přátel.


1. úkol
Kočka modelka


"Chtěla jsem být originální. Je to mé oblíbené místo!" (Esterka)



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Mám ráda vodu. Ne, že bych se v ní máčela hodiny a hodiny, ale ráda se dívám, jak teče a jak se v ní šplouchají jiní. Ráda v ní i ťapkám a tekoucí proud hladím tlapkou.
Jednou jsem se, jako obvykle, procházela na okraji vany, ve které ležel páníček. Voda mě přitahovala jako magnet. Zkoušela jsem ji nejdřív jednou tlapkou, pak druhou tlapkou, pak čumáčkem. Na hladině byla krááásná bílá pěna a já jsem se pro ní chtěla projít a poválet se v ní. Tak jsem našlápla, ale ouha. Pěna se se mnou probořila, já ztratila rovnováhu a spadla do vody. Hrůza! Můj krásny kožíšek se namočí! Začala jsem se škrábat z vany ven. Poškrábala jsem paníčka na noze, pak jsem vyskočila z vany a naťapkala jsem vodu po téměř celém bytě až na místo, kde jsem se usadila a začala se jazýčkem upravovat. Panička mě ale vyrušila, zabalila do ručníku a pak se pořád motala po podlaze s nějakým hadrem a utírala tu legrační vodu na podlaze. Pohybující se hadr na podlaze je skvělá zábava...!


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A