Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Mařenka
Osobní stránka


Představení
Jsem kočičí slečna, která se více než o fyzickou stránku (kterou však v žádném případě nezanedbává) zajímá o duši. Jsem velice empatická, umím uklidnit kamarádku i páníčky. Jsem společenská a přítulná, umím však být i pravou šelmou.


1. úkol
Kočka modelka


"Vsadila jsem na přirozenost!" (Mařenka)



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Moc nesouhlasím s tím, co tady panička píše, protože to nebyla rošťárna, ale velmi trapná situace. Znemožnila jsem se a ona to klidně zveřejňuje!
Máme doma nové římské rolety, pěkné látkové, červené. K jejich ovládání slouží 3 provázky s úžasnou dřevěnou bambulkou na konci. Ráda si s nimi hraju. Klapou o sebe a dá se do nich i kousat.
Jednou jsem si s nimi zase hrála, ale nešťastnou náhodou jsem se do provázků zamotala a nemohla jsem se z nich sama dostat. Páníček seděl vedle mě u počítače, všiml si mého naštěstí a začal mi pomáhat. Já jsem o to ale nejevila zájem. Přece si nenechám pomáhat od dvounožce! Snažila jsem se tedy dostat ze "spárů" provázků sama, ale on se mi tam pořád pletl do cesty těma bezdrápkovýma končetinama. Odrazila jsem se tedy od parapetu a obletěla jsem paníčkovu hlavu jednou, dvakrát, třikrát jako na kolotoči. Při každém obletu hlavy jsem mu uštědřila škrábance na čele a na tvářích. (Dodatečně se omlouvám!) Vyhrál. Chytil mě a vysvobodil. Byla jsem znemožněna a uraženě jsem odešla středem pokoje trucovat.


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A