Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Amina
Osobní stránka


Představení
Jmenuji se Amina, jsem půlroční siamská kočička.Jsem velmi zlobivá a celý den zaměstnávám své dvounožce,kteří na mě neustále musí dohlížet.Ráno mám starost,aby nezaspali,tak je každý den poctivě budím svým řevem v 6h. ráno,za což mně jsou velmi vděční.


1. úkol
Kočka modelka


Tady sedím na posteli mojí paničky pár dní po příjezdu do nového bydliště a jsem ještě trochu vystrašená.Ale to dnes už neplatí.



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Za rošťárnu, kterou jsem provedla si podle mě může panička sama.Takže, jak to všechno začalo: Prostě mě už unavovalo,jak si panička všímá nějakých primitivních rybiček,které neumí nic jiného, než hloupě plavat od jedné strany akvárka ke druhé.Vydržela sedět a zbožně na ně zírat pěknou dobu, místo aby si radši všímala mě.Když se mě pokoušela donutit ať zírám společně s ní,to jsem hned brala nohy na ramena-takhle ztrácet čas....Jednou jsem se rozhodla, že s ťema rybama zkoncuju.Plán jsem měla vymyšlený dokonale.Počkala jsem,až všichni ráno odejdou a pustila jsem se do díla. Přehryzat tu hadičku co vedla od toho vrčícího předmětu na zemi do akvárka byla hračka:)
Sem tam jsem mrkla na ty malý potvory a s radostí sledovala,že plavou stále pomaleji a hromadí se u hladiny.Měla jsem téměř vyhráno,ale vrátila se panička a ryby zachránila.Já jen naštvaně koukala,ale panička byla naštvaná ještě víc a postříkala mě postřikovačem vodou- ale pořádně,takže jsem nakonec vypadala jak leklá ryba sama.Potom jsem se uraženě uchýlila do ustraní a čekala jsem,až si mě panička hezky přijde udobřit...


3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A