Zaregistrovat se   Přitlapkovat se
Přitlapkujte se tady:

Jméno:   Heslo:    

Pokud ještě nemáte svůj modrokocouří účet, zaregistrujte se! Registrací souhlasíte s podmínkami používání.
Zapomněli jste heslo?
Vyhledávání

Nahrává se...
Datum6. května 2012  |  KočičákPiškot Pišutka  |  Zobrazení celkem/dnes1 025 480 191x / 1x

Kočrespondence pana Profesora - Geneze

Kočrespondence pana Profesora - Geneze

Milý náš Bubíku Hrošíku kočlegíku,

tak jsem zas něco pospisoval. Je mi jasné, žes nás seshora sledoval, tak to po mně zkontroluj, jestli jsem to zaspisoval všechno a dobře.

Měj se, jo, holky ti posílají pusy čumákovky... kranule ti neposílaji, těch prý tam nahoře máte dost.

Čaumňau, Tvůj Piškot Pišutka

3. 7. 2011 10:30
A kruci!! Jsem značně překvapenej kocour! Myslel jsem, že to bude cesta na chalupu. Není to cesta na chalupu. Je to výzkum na téma Jak se cítí sardinky v krabičce. Výzkum zatím tvá poměrně krátce, ale už jsou známy výsledky: Sardinky v krabičce se cítí příšerně. Řekla to holka. Moje. Velká. Prostřední holka to potvrdila. Kluk vepředu radši nepotvrdil nic. Asi si pořád ještě užíval pocitu vítězství z toho, že se mu podařilo na osmý pokus zavřít ke stropu přeplněný kufr rodinného svátečního vozu, který po nasardinkování naší smečky přestal být svátečním.

10:40
Jsem poměrně rozčilenej kocour. Nemám rád, když se rozčiluje. Holka. Velká. Výzkum si žádá oběti.
My vědci nevzdáme bádání kvůli trošce nepohodlí. Nevim, proč holka úpí, že má úplně slisovaná stehna, protože v přepravní budce se dějí neskutečné věci a budka nadskakuje. Nevim, proč holka říká, že příšeru tečkovanou brzy předá hasičům, aby u nich mohla vykonávat funkci zvláště vytrvale ječící sirény. Nevim, proč holka kvičí něco o odumírání dolních končetin v důsledku odkrvení kvůli tašce z jedné strany a přepravní budce z druhé strany. Už vůbec nevim, proč jí vadí, že hlavou musí přidržovat tašku, dva pytle s granulemi a meloun, který má výrazně kutálivé a tvrdé působení. Prostřední holka řekla, že žádnej meloun nemůže být tvrdší než třetí přepravní budka, kterou má na klíně a která poskakuje, nadskakuje a navíc z ní za děsivých skřípavých zvuků vystřelují černé hrabičky se zvláště ostrými jehlami. Tsssk! Takové malichernosti!! Tolik povyku pro nic! Pche! Měly by si sardinky v budkách i sardinky pod budkami vzít příklad ze mě. Jsem tichej, vzorně cestují, nepovykující. Kultivovanej. Kocour. Jo, jo. To jsem prostě celej já.

11:00
Prostřední holka žádá o okamžité vysvobození z dosahu černých hrabiček. Trvá na výměně přepravní budky za meloun. Velká holka ji upozorňuje, že za melounem je další obsah přepravovaných zásob, které by se po vyjmutí melounu vyvalily. Navíc je meloun menší než přepravní budka.. A úplně nejvíc navíc odmítá mít za hlavou a krkem zběsilé hrabičky a vřeštícího paviána. Prostřední holka v pudu sebezáchovy podává další žádost. Žádá, aby mohla zaujmout místo a privilegia nejmladší holky a naopak nejmladší holce nabízí privilegium sedět na předním sedadle. Nejmladší holka odmítá s pádným odůvodněním, že za a) není blbá a za b) mourovatý badatel, který ji používá jako cestovní podložku, právě sladce usnul a navrhovaný přesun by ho zbytečně vyrušil. No však!! Co mě máme co rušit! Prostřední holka vyje. Kluk vpředu nevyje, ale ptá se, jak může v takovém rámusu někdo usnout. PCHE!! Netuší, že po letech, prožitých za vydatných hlasových projevů mých holek, Kalassymity, Tsunamissy a tečkovaných pohromad Tajfunků, Kaktusů, Blbiesů a Cvokiesů jsem dokonale zocelenej kocour, který dokáže usnout i uprostřed bitevní vřavy.

11:15
Jsem zocelenej kocour, ale co je moc, to je moc! Zvuky z předního sedadla překonaly všechny mé dosavadní zkušenosti. Prostřední holka vyje a vydává skřeky, kterými se nám snaží popsat vývoj situace. „Jau!! Už zase! Udělal mi z kalhoty síťovaný punčocháče!“ „JAUVAAAJS!! Teče mi krev, ty pitomče, říkám ti, zastrč tam ty pařátky!“ „Mami, nevíš, kde je ta taška, jak v ní mám manikůru??Jak, na co?? Mám v ní nůžky a ostříhala bych mu drápy... jau, doprčic, proč ty přepravky dělaji s mřížkou a ne s pancéřovýma dveřma??“ Skřeky černého elementa nemohu přeložit, protože mi důstojnost a slušnost nedovolí je ve spisodopisu použít. Jsem dost pohoršenej kocour! To teda za mého ranějšího mládí se takové výrazy nepoužívaly.

11:25
Velká holka s obavami sleduje kluka. Obává se, že brzy zastaví. Rozrazí dveře. A bude hbitě prchat šumavskými pláněmi s výkřikem „Království za ticho!“

11:35
Prostřední holka přerušuje vytí, aby navrhla umístění přepravní budky na střechu přepravní krabice.
Velká holka návrh zamítá. Řekla, že kvílení ze střechy by se neslo do daleka a senzacechtiví obyvatelé by mohli nabýt dojmu, že se na Šumavě vyskytuje zvláště statný a výkonný hejkal. Po zveřejnění této zprávy v tisku by do šumavských lesů vtrhly davy turistů, což by byla ještě větší kalamita než kůrovec. Dále řekla, holka, moje, velká, holce, mojí, prostřední, aby přestala výt a kvílet, protože nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. A že kvílení a vytí ještě nikdy nic nevyřešilo a jestli čeká, že ji někdo polituje, tak to se teda načeká. Dále podotkla, holka, moje, velká, že nemá smysl pracně montovat budku na střechu, protože už tam brzy budem.

11:40

JO!! JO!! Cítím ji!! Cítím řeku, moje čichové čidlo mi sdělilo, že už jsme blízko!! Jsem šťastnej kocour!!

11:45
JO! JO! JO!! Jsme tady! Jsem úplně nejvíc štěstím roztetelenej. Kocour!

Holky se vrhají z auta a gratulují si vzájemně k přežití. K holkám se vrhá uvítací výbor! Někteří se vrhají k přepravní budce s černým výrobcem síťovaných punčocháčů. No. Dobře jim tak. Ať si ho užijí.
Já se vrhám na území před chalupou. Zaostřuji zraková čidla a jsem rozechvělej kocour. Rozhlížím se, obhlížím a nahlížím a vyhlížím a...

KRUCI!! KRUCI! KRUCI!!

No to snad ne??

Zrada!!

Kde je???

Není tady!

Zrada. Loupež! Zrada!

Jsem zoufalej kocour.

Piškot Pišutka v.t.

Foto: Jsem ohleduplnej kocour. S ohledem na kluka jsem tentokrát vynechal kontakt okénka s čumákem a jen jsem se zálibně díval :-)



Obsah se nahrává...


Sdílejte!  |  O sdílení
Sdílet přes e-mail Sdílet na Facebooku Odeslat pomocí Facebook Messengeru Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+







17 komentářů

Pro přidání komentáře se prosím přitlapkujte.

Hanako
KocouřákHanako  Datum10. května 2012 21:55

Já taky tipuju že ztratila Jiřinka a Pišíneček neměl kam skákat ani mu neměl kdo dělat lívance co. Mno Vopi zatínající drapiska do melounu..........to by bylo něcoo, ale náhodou by to holce usnadnilo práci pak by už ten řešetovej meloun mohla jen macerovat v rumu a vššššecičko by ji bylo jedno

Moni
KocouřákMoni  Datum9. května 2012 22:06

Že by se ztratila rybízová spisovna?????? To snad ne :-))))

EvaNo
KocouřákEvaNo  Datum9. května 2012 19:55

Já bych řekla, že s tím, co tam chybělo, jste všichni vedle jak ta jedle. Totiž to, co tam chybělo, nemohlo být nic jiného, než vánoční stromeček :-)))))))))))))))

Karla z Končin
KocouřákKarla z Končin  Datum9. května 2012 19:25

Piškotku, bombasticky jsem se nachlamala :-))))))))))))))))))) Děkuju za prodloužení života. Už se nemůžu dočkat pokračování.

 britkaminda
Kocouřák britkaminda  Datum9. května 2012 18:41

Typuji,že bohužel asi chybí bříza ! Zápisek nemá chybu, díky moc. :):):)

 Maud
Kocouřák Maud  Datum9. května 2012 18:35

Ano, ano, pokračování a to hned! Hnéééééééééééd! prosím :-)

 LA
Kocouřák LA  Datum9. května 2012 13:49

Mě asi z jistého mouratého badatele klepne. Takhle mě natěšit, že po všech těch malérech minulých dnů přišlo konečně něco pozitivního, gradovat dobrou náladu, prvek napětí a najednou konec. Kde je pokračování?

 Aglája
Kocouřák Aglája  Datum9. května 2012 13:02

Pišínečku, že by chyběla Jiřinka? Holka tvoje milovaná? nestála v úvítacím výboru a ty si ji nemohl skákat do náruče? Ale jinak to je opravdu zrada, takhle to utnout. Rychle pokračování, prosím, prosím. Kluk je statečnej, nesmírně mne pobavila jízda s Vopajšlíčkem, hrabičky s ostrejma jehličkama... hi hi hi. Možná si mohla holka vzít ten meloun na klín taky a nechat Vopiho zatnout šavličky do melounu, to by ji pak po klíně poskakoval i meloun:-)))

 sarah
Kocouřák sarah  Datum9. května 2012 12:57

Jediné, co TAM není a co PP zoufale vyhlíží a hledá, by mohl být jeho drahý kočlega Bubík Hrošík.

LuckyL
KocouřákLuckyL  Datum9. května 2012 12:18

No teda, to je dráma! Čo zmizlo? Ukradli trávnik? Nie je sa kde pásť? V napätí čakáme...

 YGA
Kocouřák YGA  Datum9. května 2012 11:12

Krucííí - vážený a ctěný pane profesore Piškote Pišutko, neříkejte mi, že se ztratila celá chalupa! Honem zápisek dodrásejte (a nevymlouvejte se na spisek Kdo si počká....) a honem s ním sem.
A až budete psát nebeskou poštu pro Bubu, tak ho pozdravujte. Ještě pořád mám schovaný heslo "Bubu na Hrad" a je mi líto, že na něj už nedošlo...

Karolína + MZR
KocouřákKarolína + MZR  Datum9. května 2012 8:53

Teeeeda pane profesore! To se dělá? Klukům jsem četla Váš spis nahlas, aby se zamysleli nad sebou a přestali ječet až někdy zase pojedeme domů do Maršova a teď tu sedí 3 páry očí - ztělesněných výčitek, cože se to tomu panprésorovi vlastně ztratilo???

 Piškot Pišutka
Kocouřák Piškot Pišutka  Datum9. května 2012 0:08

Jo, jo, moje oblíbená holko Radko, to jsem prostě celej já :-))) A ostatní holky, moje, oblíbené...dovolím si připomenout svůj spis Kdo si počká, ten se dočká. doufám, že jste dostatečně trvanlivé a napětím nevyhynete, to bych teda nerad. Zatím se zkuste resuscitovat růžovými náplastmi, to je spolehlivá metoda, doporučuji :-)) V úctě Váš Piškot Pišutka v.t.

 Radava
Kocouřák Radava  Datum7. května 2012 22:26

Pišutko, Pišutko, to se dělá? Takovej krásnej zápisek nadrásneš a takhle ho skončíš? Ty jsi ale.

Alča
KocouřákAlča  Datum7. května 2012 22:18

Teda Pišutko, běž do háje:-)))) To si máme něco domýšlet? No do zítřka vydržím.

 Tei
Kocouřák Tei  Datum7. května 2012 22:13

No teda!!!! Já jsem napnutá jak kšandy, pane Profesore nedopusťte přehnané napětí, které by mělo za následek rupnutí šlí a vypuštění duše :-))))))

Betty
KocouřákBetty  Datum7. května 2012 14:46

Teda, Pišutko, to byl masakr. No hlavně, že jste na chalupu dojeli :-) Ale co ten závěr? Co se stalo? Co se ztratilo?? Piš, honem, piš, jinak to nevydržím :-)))

Výše uvedené názory a komentáře nevyjadřují stanovisko Modrého kocouře.cz. Modrý kocouř.cz si vyhrazuje právo příspěvky odporující dobrým mravům, v rozporu se zákony nebo obsahující reklamu smazat.

Reklama

Nejčtenější

1
RSS kanály (37x)
2
Miláčci (18x)
3
Kdy je možné odebrat kotě od kočky? A proč ... (16x)
4
Veterinární poradna: Mrouskání kočky po kastraci (15x)
5
Vyhlášení NEJ fotky března 2024 (14x)
6
Creepy kočky: Jak si ulovit svého podnájemníka (13x)
7
Uši koček - péče a možné problémy (13x)
8
Creepy kočky: Dáreček (13x)
9
Voliéra pro kočky z kočičího pohledu (13x)
Reklama

Reklama

Modrý kocouř.cz (c) 2024

Všechna práva vyhrazena.
O stránkách
Ochrana osobních údajů
Politika využití cookies
Modrokocouří blog
Novinky
Nápověda
Reklama
Kontakt

Archivováno Národní knihovnou ČR
Facebook Twitter Google Plus Instagram YouTube

Tyto stránky používají soubory cookies, abychom vám usnadnili a zpříjemnili jejich procházení. Rozumím
Jak cookies používáme?

Top