Proč jsou prý májová koťátka nejlepší?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Oto Anonymní
|
Předmět: Proč jsou prý májová koťátka nejlepší? Přitlapkováno: 2. 2. 2004 3:42:42 |
|
|
Prosim vas,dnes by mi mel byt darovan maly kocourek,ale vsichni v okoli mi rikaji,ze kvetnove,neboli majove kocky jsou nejlepsi,ale uz to nevi zduvodnit.Nemohli byste mi poradit,v cem jsou majove kocky lepsi? |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena Anonymní
|
Předmět: Re: Proč jsou prý májová koťátka nejlepší? Přitlapkováno: 2. 2. 2004 3:43:14 |
|
|
Já si myslím, že se to dá zdůvodnit u koťat narozených někde venku, které musí jejich matka nakrmit tím co uloví - kotě narozené v květnu se narodí v období kdy je už teplo a dostatek potravy a proto má lepší předpoklady být zdravější a odolnější. U koťat narozených v bytě nebo v domě, která dostavají od svých páníčků dostatek potravy a je jim poskytnuta i veterinární péče (odčervení , očkování atd.) je úplně jedno v kterém ročním období se narodí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Janulajka Anonymní
|
Předmět: Re: Proč jsou prý májová koťátka nejlepší? Přitlapkováno: 2. 2. 2004 9:25:44 |
|
|
Súhlasím s Alenou. nezáleží na tom kedy sa narodilo, ale akí boli rodičia (ak sa to dá zistiť), resp. prostredie z ktorého prichádza. A aby si ho/ju mal rád ~~~ |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Damcová
Založen: 03.02.2004 Příspěvky: 16 Bydliště: Ostrava-Muglinov
|
Předmět: Re: Proč jsou prý májová koťátka nejlepší? Přitlapkováno: 3. 2. 2004 7:33:58 |
|
|
já mám doma 3 nalezence, jen jedna je májová a nevidím v tom nějaký rozdíl, záleží, jak se budeš o koťátko starat, krm ho kvalitní stravou, samozřejmě s ním zajdi k veterináři, ať ho prohlídne(svrab v uších) a odčerví. Přeji hodně radosti s novým přírůstkem _________________ Ahoj zrzkakočka |
|
|
Odpovědět
|
|
Tina
|
Předmět: Re: Proč jsou prý májová koťátka nejlepší? Přitlapkováno: 12. 3. 2004 16:22:39 |
|
|
Oto napsal: | Prosim vas,dnes by mi mel byt darovan maly kocourek,ale vsichni v okoli mi rikaji,ze kvetnove,neboli majove kocky jsou nejlepsi,ale uz to nevi zduvodnit.Nemohli byste mi poradit,v cem jsou majove kocky lepsi? |
Četla jsem nedávno kočičí horoskopy a zdá se, že kočky matky narozené na jaře jsou jaksi velice samostatné až nezávislé a svým koťatům projevují jen tu nejnutnější péči a pak starejte se sama. Možná koťata narozená od takových matek a ještě v tomto období jsou jaksi více samostatná a více si poradí se životem - už jen z horoskopu to vyplývá, že jsou tvrdohlavá a ví všechno nejlíp a nechtějí od nikoho radit, nenechají se jen tak oblafnout, jsou odolnější, možná i psychicky - prostě berani a býci. Možná na tom něco bude |
|
|
Odpovědět
|
|
|