ZATEPLENA PREPRAVKA V ZIME???
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PAVITA
|
Předmět: ZATEPLENA PREPRAVKA V ZIME??? Přitlapkováno: 8. 12. 2008 13:23:54 |
|
|
Ahojky, ted me jeste napadlo, zateplujete nejak prepravku na zimu??ja totiz kdyz jedu k vetovi, tak je v aute zima a pak jdu asi 8 minut peso,tak nevim jestli kocicce neni zima...
diky za informace
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Re: ZATEPLENA PREPRAVKA V ZIME??? Přitlapkováno: 8. 12. 2008 13:30:54 |
|
|
PAVITA napsal: | Ahojky, ted me jeste napadlo, zateplujete nejak prepravku na zimu??ja totiz kdyz jedu k vetovi, tak je v aute zima a pak jdu asi 8 minut peso,tak nevim jestli kocicce neni zima...
diky za informace
pavla |
Dle mě to není nutné, pokud teda nemáte kočku bez srsti nebo nějak vážně nemocnou či po operaci.
Když ji tam dáte nějakou dečku,tak v případě že by jí přeci byla zima, tak si pod ní vleze. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 12. 2008 13:32:27 |
|
|
ANGELIKO dekuji za rychlou odpoved kocicka ma hodne hustou srst, tak tu chvili snad prezije, minule jsem ji vyndala u veta a byla docela studena dam ji tam jeste rucnik,ale videla jsem nejakou pani a ta mela pres prepravku takovy vak,ale to je asi prakticke pro kotatka nebo jak rikate pro nahacky
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Martina Kobylisy
|
Předmět: zateplená přepravka Přitlapkováno: 14. 5. 2010 17:34:54 |
|
|
Já zateplení doporučuji, pokud je kočka bytová a není zvyklá na venkovní prostředí mohla by to odstonat a to i v létě, protože prostě může foukat vítr se kterým se nikdy nesetkala. navíc v přepravce nemá aktivní pohyb /pohyb zahřívá/ a je obvykle vystresovaná. A návštěva veterináře je pro kočku další velký stres.
Já i v léte používám dospodu pelíšek a pokud není teplo tak přes přepravku dávám jakoby návlek -stačí když přepravku zabalíte do prostěradla, deky apod. |
|
|
Odpovědět
|
|
|