Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Martin Ručinský (Růča)


Martin Ručinský (Růča)

Martin Ručinský (Růča)

*srpen 2004 Hrádek u Nechanic

Martin Ručinský (Růča): Prostě pan ÚžasnýPlemeno:
Neobyčejně obyčejný kocour domácí

Adresa pelíšku:
Smiřice

Místo na spaní:
Jakákoliv postel v domě (hlavně čistě povlečená), gauč, křeslo, koš na prádlo.

Nejoblíbenější místo:
Židle přistavená k oknu na terasu, to si hraju na důchodce a pozoruju okolí. Suprový byl kočkodrom (prkno na terasu), ale to je zničené. Jinak postel, gauč, křesla a vůbec všude, kde můžu znaven složit své tělo, pustit pár chlupů nebo zanechat bodláky a špínu z tlapek a kožichu :-)

Nejoblíbenější místo na spaní:
Postel mojí paničky. Do ní můžu i s tlapkami od bláta. Pak židle, nejlépe zasunutá pod stolem a překrytá ubrusem - super maskování. Mám i venkovní pelíšek, kde spím, když jsou paničky pryč, ale doma je holt doma.

Nejoblíbenější činnost:
Jídlo a spaní, nejlépe na čistém voňavém povlečení nebo rovnou v koši na prádlo a také chytání ptáčků. Soused říká, že jsem vrahoun, ale sám chodí chytat ryby, tak teda nevím.

Nejoblíbenější hra:
Drásání a kousání plyšové stonožky. Dříve jsem kradl paničce její polštářek - pejska (je větší, nebrání se a já si na něm léčil mindráky), ale to hubovala, tak na něj občas skočím, jen když se nedívá, jen tak pro formu.

Nejoblíbenější rošťárna:
Noční buzení paničky, hlavně když jí přejdu po hlavě a mám tlapy z venku špinavý (jako jediný si můžu dovolit doma dělat binec, ostatní hned seřve). Jo a lítání za golfovým míčkem - na dřevěné podlaze dělá úúúžasný kravál!!! Hlavně ve dvě v noci .-)

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Doma škrábadlo, venku stromy. A když je panička líná zvednou zadek a pustit mě ven případně mi dát baštu, tak se pustím do čalounění - máte vidět to zrychlení :-))

Nejoblíbenější jídlo:
Masové kapsičky a vanilkový pribináček - teda kočky, to je bašta!


V pondělí 14.1.2008 Růčova hvězdička náhle zhasla a naše chlupatá láska odešla honit kočky na nebeský kočkodrom. Moc nám chybí...



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

NEJ fotka
Vítěz NEJ fotky
Znáte naši fotografickou soutěž NEJ fotka?

Právě probíhají nominace do dalšího kola soutěže.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!