Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Alasca Arien


Alasca Arien

Alasca Arien

*8. 7. 2007

Alasca Arien: Já!Plemeno: Bengálská tečkovaná

Adresa pelíšku: Jihočičsko

Počet kočkovitých spolubydlících: 3 - Missy Arien, Piškot Pišutka, Bubuhrošík ve vzpomínkách.

Místo na spaní: No měl to být pečlivě nachystaný pelíšek... tam si mohou dvounožkyně vlézt samy, já si vybrala jejich válendy. A diskutovat o tom nemíním.

Nejoblíbenější místo: Křeslo... sice se vedly nějaké řeči,že prý oblíbené křeslo dvounožkyně... no tak ted je MOJE oblíbené. Závěsné lehadlo na topení.

Nejoblíbenější místo na spaní: Rameno dvounožkyně,když tuká packama do té... ééé... nooo... jo, tlápesnice.Pak polštář na spacích válendách a taky to křeslo... chichi, dvounožkyně může sedět na koberci, ne?

Nejoblíbenější činnost: Cachtání se ve fontánce, hra na schovku s Missy, šplhání po takové velké zelené kytce... prý monstera... jo, moc prima šplhací monstrum! Vození se na zádech dvounožkyň.

Nejoblíbenější hra: Lovení spolukočičáků, lovení dvounožkyň, lovení much.Jsem prostě lovec.A LOVENÍ PALCŮ! A mňaumentálně mňaktuálně nejradši loupím prádlo....stačí chvilka a pushupka ze sušáku je moje!! Kradení věcí ze zásuvek. Aport pantoflí.

Nejoblíbenější rošťárna: Vytahování tužek ze stojánku na stole a systematické shazování ze stolu na podlahu.Lovení palců dvounožkyň pod peřinou. Neuvěřitelné,jak rychle holky umí vstát i v neděli v 6 ráno!! otvírání zásuvky s ponožkami. Otvírání dveří. otvírání pračky. Otvírání zásuvky s povlečením a vyklízení téhož.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků: Škrabadlo... tedy když škrabadlem nazvu gauč, koberec a končetiny dvounožkyń. Byste koukali, jak umí moje škrabadla pištět!

Nejoblíbenější jídlo: Šunka!!! Ale kvalitní! A nově uzený plátkový sýr! Taky kvalitní! Tak kvalitní, aby mi stál za to a vydržela jsem přednášky dvounožkyně, že je to uzené, slané, nezdravé.Mňaufix, to je řečí kvůli pár plátkům!!


Vypadám jako kouzelný roztomilý plyšák,ale to tedy fakt nejsem. Zato prý jsem nejupovídanější kočka, pořád něco komentuji vyprávím bublám vrkám a odmlouvám. Dvounožkyně povídala, že budu asi kočičí politik... to nezní moc pochvalně, co? Grrr! Ráda bych o sobě napsala mnoho superlativů, ale nějak je mi samochvála proti tečkám.

V létě jsem se stala mamkou 4 krásných, sametových, chytrých a vůbec dokonalých dětí - Aury, Adagia, Andanteho a Akia. Sebe chválit nebudu, ale děti si pochválit musím!! však jsou celé po mně .-))))

A rok poté jsem se zase stala maminkou - tentokrát hravých dravých Blbísků Bellatrix, Basii, Bibiany a Bernieho. Dvounožkyně říká, že jsem neuvěřitelně vzorná a starostlivá máma.No však! jak jde o děti, tak se neznám!

Do třetice - opět po roce jsem se stala neméně vzornou maminkou klubka hadích ocásků, jež byli zváni Cvokiesky - Catharien, Caramello, Colombo, Cyrano.



Tato stránka využívá kočkostyl Garfield
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

NEJ fotka
Vítěz NEJ fotky
Znáte naši fotografickou soutěž NEJ fotka?

Právě probíhají nominace do dalšího kola soutěže.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!