Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Abbygaile


Abbygaile

Abbygaile

*24. 10. 2007 Doubravice nad Svitavou

Abbygaile: EbinkaPlemeno:
Britská stříbrná mramorovaná

Adresa pelíšku:
Orlová

Místo na spaní:
Pelíšek - no, ale mě teda vůbec nenadchl - mamča vůbec nemá vkus. :-( Párkrát se mě tam pokusila naaranžovat,ale já nejsem žádnej blbej plyšák, takže rychle prchám. Ať si tam lehne ona - aspoň budu mít v posteli víc místa.

Nejoblíbenější místo:
Podlaha - tam pořádám závody, židle - super škrabadlo a parapet - jsem velká "Keliška" tak mi nic nesmí uniknout. Jo a už jsem viděla mouchu! To vám je parádní věc!Než jsem se s ní stačila skamarádit, tak ulítla.Mamča mi ale slibuje, že ještě budou. Asi už je objednala - tak čekám.

Nejoblíbenější místo na spaní:
Pod topením - to si lehnu na záda a vyhřívám si bříško, večer pak u mamči v posteli a když je v práci, tak /spinkám / hlídám u dveří na botách.

Nejoblíbenější činnost:
Spinkání - to mám s novou mami taky společné - prej jsme jak staré babky.Pak běh přes překážky, fackování, kousání, sledování Animal planet a procházka po okraji plné vany. To je velké dobrodružství .-)

Nejoblíbenější hra:
Myš na gumě - dávám jí pořádné pecky - ale musím říct, že je děsně odvážná, páč na to, že už jsem ji připravila o očičko si mooooc vyskakuje. Pak jsem si ráda hrála s travičkou, co mám v květináči, ale jelikož mami je nezodpovědná a já ještě neudržím konvičku, tak je z toho seno.

Nejoblíbenější rošťárna:
Schovka - zahrabu se ve skříni pod světříky a pak se směju do kožíšku, jak mamča lamentuje, hledá mě a po půl hodině s pláčem přemýšlí, jakou tragickou smrtí jsem asi zahynula. To pak vylezu a prožíváme radostné shledání. :-))

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
židle - viz nahoře. Taky postel je fajn - to drápu až jiskry lítají.Ale jen když je mamča v kuchyni.Jinak totiž dostanu na zadek, že prej postel z třásněmi se jí nehodí do interiéru.Škrabadlo nepoužívám, nelíbí se mi.Příště půjdu nakupovat s ní a vyberu si pestré,nejlépe s kočičí hlavou. Mami sice bude kolabovat, ale radost mám mít přece já, ne?.-)

Nejoblíbenější jídlo:
Konzervičky Miamor - tam je pravé masoooo, žádné krychličky uhňácané z bůhvíčeho. Pak mražené masíčko a žloutek - v tom se vždycky vyráchám a změním se v číňana.Jo, nutí mě jíst granule, ale ty jsou pěkně hnusný, tak zatím statečně protestuji. Mami ale každému říká, že jí to stálo milióny, tak že to budu jíst, až se budu divit. No, já se divím, ale nejím.


Už jsem se tady hezky zabydlela,všechno mám pod kontrolou a nebýt mě, mamča by se prospala až do důchodu.Takhle se mnou musí nacvičovat různá bojová umění a dávat mi najíst - o to se hlásím, páč jak si vzpomenu na uschlou trávu, tak trnu hrůzou, že dopadnu stejně. Jo a pít už umím - ale prej jsem trdlo, já totiž vodu koušu.No a? jsem vyjímečná.



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!