Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Queen´s Lover of Beyrouth


Queen´s Lover of Beyrouth

Queen´s Lover of Beyrouth

*4. 6. 2008

Queen´s Lover of Beyrouth: Queen´s Lover of BeyrouthPlemeno:
Mainský mývalí kocour

Adresa pelíšku:
Pardubice

Počet kočkovitých spolubydlících:
3 - Ullíšek, Emily a Gemma

Místo na spaní:
Zatím mám volné pole působnosti, ale mám vlastní ložnici!

Nejoblíbenější místo:
Rád polehávám v oblíbeném křesílku a na stromě.

Nejoblíbenější místo na spaní:
Mamčin polštář (nad její hlavou, abych jí mohl vždycky umýt ty její nemožné vlasy, ráno jí to pak moc sluší), nebo MOJE škrabadlo, přímo u okna (vedle topení, tam je to moc príma).

Nejoblíbenější činnost:
Nejraději dovádím s holkama, hlavně s Gemmou. Je menší než já a tak si můžu dovolovat. Ovšem za chvilinku budu největší já sám (nejtěžší jsem už teď, to víte, chlapák, mám pořádný tlapáky, velkou hlavu - to už něco váží).

Nejoblíbenější hra:
Kousat Gemmu nebo Emily do krku a do uší, to se holkám hrozně nelíbí a hned prskají. Ale taky miluju, když se s holkama honíme po stromech, to je pak rachot, když já tam hupsnu.

Nejoblíbenější rošťárna:
Přišel jsem na to, že zbožňuju vodu. A tak se mi líbí, když se mamka koupe a já na ní nečekaně vybafnu a skočím k ní do vany. Sice vždycky nadává, protože je poškrábaná, navíc mě pak musí znovu vykoupat (prý ten její bublinkovatý šampon, co má ve vaně není nic pro kočičky a matlá na mě pak nějaký zvlášní) a vyfénovat (to sem i taky docela líbí, lehnu si do vyhřátých ručníků a ten teplý vzduch je príma, chytám ho do tlamky a nastavuju se, protože to krásně hřeje... ale nesmí to zase dlouho trvat, pak už je to nuda a hledám, kde tesař nechal díru).

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Naše staré křesílko je nelepší, ale máme všude spoustu škrabadel a stromů a všech těch věcí, takže si nějaké to místečko vždycky najdu.

Nejoblíbenější jídlo:
Mám rád syrové hovězí masíčko, jenže ta mrňatá holka (Gemma) se semnou vždycky pere a snaží se mi to ukrást. Naštěstí panička mi dá masíčko vždycky přímo k tlamce a tu dotěru dotěrnou odežene. Taky mi ale chutnají granulky, hlavně teď ty velký, který jsou přímo pro nás, maincoony. Ty jsou skvělý.

Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!