Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Robert von Gablonc


Robert von Gablonc

Robert von Gablonc

*říjen 2005 Přesně nevím, ale místo je jasný, Jablonec nad Nisou

Robert von Gablonc: Nejkrásnější co mě kdy potkaloPlemeno:
Domácí gotzilovitá

Adresa pelíšku:
Plavy

Místo na spaní:
Postel s paničkou nebo zakrytý regál když není doma

Nejoblíbenější místo:
Regál

Nejoblíbenější místo na spaní:
Postel

Nejoblíbenější činnost:
Servat z každýko kdo jde kolem kůži

Nejoblíbenější hra:
Na buzení , v půl páté ráno jsem vždycky zaťal mamině drápky do hlavy a řval jsem dokud nevstala a nedala mi hamu . Většinou to byl rychlej proces protože to prý dost bolelo .

Nejoblíbenější rošťárna:
Útok ze zálohy se sinchronizovaným závěsem na nohavici .

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Člověk

Nejoblíbenější jídlo:
Zásadně konzervy , to suchý škrábe v krku a nedá se to žrát , teda pokud mi ty granule dem předem nedaj do horký vody aby povolili , nebo mi je aspoň nesmíchaj s konzervou .


Robert se narodil v jedné vile v jablonecké části nazývané Petřín . Když jsem si pro něj jela byl mu tak asi měsíc , o moc víc ne , byl tak maličký že se mi sotva vešel do dlaně ale byla to láska na první pohled . Rodina kde se narodil byla vstřícná a koťátkům bylo vše dovoleno jen ten batůžek jim zabalili brzy .
Venku tehdy byli metrový závěje a i když rodiče nejsou příznivci domácího chovu čehokoli kocourek byl doma do jara . Za tu dobu se z něho stal pořádnej macek co lovil všechno co se jenom hnulo . Táta se s nim ke mě chodil prát a i když něco vydrží vždycky odcházel s bolestným šklebem ve tváři . Kocourek se postupně naučil chodit ven a 14 dní nato jsem se narychlo stěhovala - bez něj . Po měsíci kocourek zmizel a já dodnes lituju že jsem ho s sebou nevzala - alergie na srst mojí mámi tomu tak ale chtěla a já jsem tak poprvé ztratila někoho na kom mi záleželo . Vědět že kocourek zmizí nikdy bych to nedopustila . Jediné v co doufám je to že ať už je kdekoli má se co nejlépe a já se mu omlouvám že jsem ho nechala samotného . Robi chybíš mi a nikdy na tebe nezapomenu .



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!