Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Bídžej


Bídžej

Bídžej

*1. 10. 2005 Nalezeneček z okolí Rýmařova

Bídžej: Mazlínek mazlinkovitý :o)Plemeno:
Kočička domácí

Adresa pelíšku:
Ostrava

Místo na spaní:
Mám svůj plyšový domeček se škrabadýlkem, většinou usnu nahoře, abych měl přehled o dění, do boudičky se mi zatím moc nechce, momentálně se schovávám pod peřinu k mým páníčkům, protože tam je největší teploučko :o))

Nejoblíbenější místo:
Mám jich hned několik, na hraní to je sprchový kout, kde krásně klouže špunt a mooc rád si s ním hraji. Potom postýlka mých páníčků a tedy už vlastně moje :o)), vrch sedačky, abych měl přehled, a taky se občas schovávám pod stolek nad televizi, protože tam mám přes den největší klid, abych se dosytosti vyspinkal a v noci mohl pořáádně řádit :o)).

Nejoblíbenější místo na spaní:
Buď u páníčků v postýlce a nebo pod skříňkou na televizi.

Nejoblíbenější činnost:
Okusování páničkových ruk, ale jsem šikulka a rozumím slovu jemně, a tak nekoušu moc, jen tak trošku, s láskou :o)). Taky mooc rád v noci běhám přes spící těla mých páníčků, všelijak si s nimi hraji a neejraději je budím... vím, že taky potřebuji spinkat jako já, ale když se těm nohám visícím z postele nedá vůůůbec odolat. A taky jsem dostal ručně vyrobené vééliké škrabadlo, na kterém se vyřádím snad nejvíce :o)).

Nejoblíbenější hra:
Mám rád všechny hry i své hračky, co mi páníčci koupili, od škrabadélka po sisalové kuličky, ale nejlepší jsou ty, co jsem si na ně přišel sám, a teď momentálně pro mě vítězí špunt v koupelně :o)

Nejoblíbenější rošťárna:
Panička není zrovna moc ráda, když vlezu do bylinek, v nich se zachumlám a zašpiním celý okenní parapet od hlíny, ale chci být hodný kocourek a už se to snažím odnaučit :o).

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Mám dvě krásná škrabadla a tak nepotřebuji chodit na nábytek apod. Jooo a málem bych zapoměl, ruce páníčku jsou taky mooc fajn.

Nejoblíbenější jídlo:
Nejsem moc vybíravý, ale mám radši konzervy než granulky, ale ani jimi nepohrdnu.


Jsem prostě kouzelné a hodňoučké zlatíčko. Dvounožci o mě říkají, že jsem mazel všech mazlů :o).Noo jo, už vím jak na ně a když náhodou něco provedu, stačí nahodit takové to hloupounké kukuč,pootevřít papulku a v tu ránu se na mě nikdo nezlobí.Mám je prostě zmáklé a vše se točí jenom kolem mě :o).



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!